Υψηλή η θερμοκρασία στη Θεσσαλική πρωτεύουσα αυτές τις μέρες… στο «κόκκινο» και η αγωνία του κόσμου για το αύριο της ΑΕΛ μετά το ξαφνικό «διαζύγιο» ανάμεσα στο ισχυρό άνδρα των «βυσσινί» Αλέξη Κούγια και στον προπονητή Σάκη Τσιώλη.

Μια εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς στη λαρισινή ομάδα, με βάση φυσικά τα όσα έβλεπαν όλοι, μετά μάλιστα από τη μεγάλη επιτυχία της ανόδου στην Σούπερ Λίγκα καθώς και την φιέστα που ακολούθησε.

Ο Αλέξης Κούγιας ζητάει δημόσια τοποθέτηση του τεχνικού Σάκη Τσιώλη και τη Δευτέρα θα δώσει συνέντευξη Τύπου για να μιλήσει εφ’ όλης της ύλης και να πληροφορηθεί ο κόσμος για το ποιος είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για το «καυτό» θέμα.

Από την πλευρά του ο Σάκης Τσιώλης δεν έχει μιλήσει και όπως πληροφορηθήκαμε είναι πολύ στεναχωρημένος αλλά κανείς δεν ξέρει αν και πότε θα τοποθετηθεί δημόσια.  

Ακούστηκε τις τελευταίες ώρες στη Λάρισα για επαναπροσέγγιση των δυο πλευρών, κάτι που φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο, εκτός και αν έχουν ξανά αλλαγή δεδομένων,

Όπως και να έχει το προσεχές τριήμερο αναμένεται «καυτό» για την ΑΕΛ αφού θα πρέπει να κλείσει οριστικά το θέμα του προπονητή και μέχρι αρχές της επόμενης εβδομάδας η «Βασίλισσα» να έχει το νέο της τεχνικό που μαζί με την διοίκηση θα προγραμματίσουν την ΑΕΛ της νέας περιόδου. Εξάλλου ο χρόνος είναι λίγος αφού θα πρέπει τέλος Ιουνίου η ομάδα να ξεκινήσει την προετοιμασία της!

Πηγή: athleticlarissa.gr