Ικανοποιημένος από τους βαθμούς, αλλά προβληματισμένος από τις συνεχείς κακές εμφανίσεις της ΑΕΛ ο Σάκης Τσίωλης στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι κόντρα στην Παναχαϊκή.

«Κρατάμε μόνο τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς. Δεν μας εκφράζει η εικόνα αυτή, κανέναν μας. Όπως ο προπονητής της Λέστερ όπως έχει δηλώσει για την Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι και τα 4-0 που πετυχαίνουν, αρκεί το ένα μηδέν. Αυτό κρατάμε εμείς που έστω και με μισό-μηδέν νικάμε. 

Στα θετικά είναι ότι κρατήσαμε το μηδέν σε ακόμα ένα παιχνίδι στην άμυνα και δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα, όπως και στο κέντρο όλα λειτούργησαν σωστά. Το πρόβλημα το αντιμετωπίσαμε στην επίθεση και αυτό γιατί δεν καταφέραμε να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ και να διώξουμε και την πίεση από πάνω μας.

Ενδεχομένως το Σάββατο θα ξεκαθαρίσει ακόμα περισσότερο το θέμα της ανόδου και θέλω να δείξουμε μία διαφορετική εικόνα στο παιχνίδι με την Κέρκυρα. Άλλωστε αυτό είχε συμβεί και σε ακόμα ένα κομβικό παιχνίδι για εμάς αν θυμάστε όπως με τον Απόλλωνα όπου η αγωνιστική μας εικόνα ήταν καλή».