Eχοντας σε κακή ημέρα σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές της η ΑΕΛ γνώρισε βαριά ήττα στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ με 4-0. Οι «κιτρινόμαυροι» φρόντισαν να δείξουν από νωρίς ποιος είναι το αφεντικό της αναμέτρησης και επέστρεψαν στις νίκες πιάνοντας έτσι στην κορυφή Ολυμπιακό και Πανιώνιο. Έτσι, πηγαίνουν με καλή ψυχολογία για το πρώτο τους μας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Μάνταλος στο 4΄, ο Κλωναρίδης στο 34΄, ο Μπακασέτας στο 74΄ και ο Αραούχο στο 86΄ πέτυχαν τα γκολ.
Δεν αντέχει σε μεγάλη κριτική το παιχνίδι δεδομένου ότι η διαφορά δυναμικότητας ήταν μεγάλη. Δεν κατάφερε να το παλέψει η ΑΕΛ, η οποία είχε σε κακή μέρα σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές της. Αποκορύφωμα η ενέργεια του Αγκάνοβιτς, ο οποίος την άφησε με δέκα από το 50'. Σημαντικό το μερίδιο ευθύνης και του Αντρέ Πάους για το πώς έστησε και προετοίμασε την ομάδα του.
Για τους γηπεδούχους, πλην του Λιβάγια αρκετά καλό παιχνίδι έκανε ο Μάνταλος, ο οποίος πέτυχε και πολύ ωραίο γκολ, ενώ άρεσαν και οι Λόπες και Μπακάκης με τα ανεβάσματά τους. Κινητικός και ο Χριστοδουλόπουλος.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ευαγγέλου (Αθηνών), βοηθοί του οι Κουράκης (Ηρακλείου) και Βασιλόπουλος (Έβρου), ενώ τέταρτος ο Λάμπρου (Ευβοίας).
Κίτρινες: 53' Βράνιες - 16' Φατιόν, 33' Ρέντζας
Κόκκινη: 50' Αγκάνοβιτς
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Τσόσιτς, Αϊντάρεβιτς, Γιόχανσον, Μάνταλος (81' Βλαχομήτρος), Κλωναρίδης, Χριστοδουλόπουλος (69' Μπακασέτας), Λιβάγια (76' Αραούχο).
ΑΕΛ (Αντρέ Πάους): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Γιοβάνοβιτς (78' Κριζμάν), Γουάλας, Φατιόν, Λαγός, Ντέλετιτς (46' Αγκάνοβιτς), Λεοζίνιο (46' Περόνε), Ναζλίδης.

a-sports.gr