Ο Βαγγέλης Μόρας παρέλαβε τιμητική πλακέτα για την ίδρυση του “Save Μ.ΟΡ.Α.Σ” με σκοπό την επαγρύπνηση του κοινού ως προς τη δωρεά μυελού των οστών.

Ο διεθνής αμυντικός πήρε τη πλακέτα από τον δήμαρχο Λαρισαίων, Απόστολο Καλογιάννη και το μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια. Στις δηλώσεις του ο Μόρας ήταν εμφανώς συγκινημένος ευχαριστώντας όλο το κόσμο που στηρίζει την οργάνωση.

Αφού έδωσε συγχαρητήρια στην ΑΕΛ για την άνοδο, ανέφερε πως σαν Λαρισαίος ποδοσφαιριστής το μόνο που είχε σαν όνειρο ήταν να αγωνιστεί μόνο με τη βυσσινί φανέλα.

Βέβαια ο ίδιος έκανε αναφορά πως υπάρχει ακόμα χρόνος για μία ενδεχόμενη επιστροφή και πως το μέλλον θα δείξει τι θα γίνει.

Στη συνέχεια πρώτος πήγε να τον χαιρετήσει ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, ενώ ο αμυντικός πριν αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο όπου έγινε η βράβευση, χαιρέτισε και τον Σάκη Τσιώλη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μόρα:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο της ομάδας που με βραβεύει σήμερα μαζί με τον Δήμαρχο. Θα ήθελα να ευχηθώ τα συγχαρητήρια μου γι΄αυτό που καταφέρατε. Την άνοδο τη ομάδας! Είναι πολύ σημαντικό που αυτή η πόλη, η Λάρισα, θα έχει του χρόνου την ομάδα της στην Σούπερ Λιγκ και όλοι θα έχουν την τύχη να την παρακολουθούν.

Εγώ όπως ξέρετε είμαι Λαρισαίος. Και σαν Λαρισαίος δεν κατάφερα να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα που είναι να παίξω μόνο στην ΑΕΛ. Δεν είχα αυτή την τύχη. Σε αυτή την πόλη το πρώτο πράγμα που μαθαίνεις όταν μεγαλώνεις είναι την ΑΕΛ κι έτσι όλοι έχουμε αυτό το όνειρο!  Χρόνος υπάρχει ακόμη. Ποτέ δεν ξέρεις! Θα δούμε στο μέλλον! Θα ήθελα επίσης να αναφερθώ και σε κάτι τελευταίο που πιστεύω πως είναι και το πιο σημαντικό. Γνωρίζετε όλη την ιστορία με τον θάνατο του αδερφού μου! Καταφέραμε μετά από αυτό να κάνουμε το όνειρο του πραγματικότητα. Αυτό ήταν να δημιουργήσουμε την οργάνωση Save M.OΡ.ΑΣ που έχει ως σκοπό την ενημέρωση όλων για το τι σημαίνει δότης του μυελού των οστών.

Σήμερα έξω από τις θύρες 6-7 και 18-19 του γηπέδου υπάρχουν διάφορα σταντ για τον κόσμο. Η Λάρισα από την πρώτη στιγμή στηρίζει αυτή την οργάνωση και θα ήθελα να αποτελέσει και πρότυπο για όλη την Ελλάδα όπου θα απαριθμεί τα περισσότερα μέλη. Σας ευχαριστώ όλους και εύχομαι στην ΑΕΛ να πανηγυρίσει περισσότερους τίτλους στο μέλλον!».

larissasportnews.gr