Τι είναι για σένα η ΑΕΛ;

Δεν θέλουμε να μας το πεις με λόγια... Θέλουμε να μας το δείξεις! Πάρε την κάμερά σου ή το κινητό σου και φτιάξε μια ταινία 3 λεπτών για τη μεγάλη σου αγάπη την ΑΕΛ και στείλ' την μας. Ίσως να είναι μια ταινία για την ιστορία της, ή μια ταινία για τον κόσμο της, ή ακόμη και μια ταινία για το χρώμα της... Δεν υπάρχουν περιορισμοί για το είδος της ταινίας που θέλουμε να φτιάξεις. Ό,τι σε εκφράζει και ό,τι σε συγκινεί.

Μπορεί να συμμετάσχει ο καθένας, από 9 εως 109 ετών! Μαθητές, σχολεία, απλοί φίλαθλοι. Οποιοσδήποτε μπορεί να συμμετάσχει αρκεί να είναι ΑΕΛ. Οι 3 καλύτερες ταινίες θα προβληθούν από τα μάτριξ του ΑΕL FC ARENA μετά το τέλος του πρωταθλήματος στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης ή φιλικού και θα βραβευθούν απο την ΑΕΛ. Πριν πάρεις την κάμερα για να φτιάξεις την ταινία σου, πρέπει να διαβάσεις καλά τις προδιαγραφές [δες εδώ το video του διαγωνισμού].

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Οι ταινίες που θα μετέχουν στο διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους "μια ταινία για την ΑΕΛ" πρέπει να πληρούν τις εξής προϋποθέσεις: Να είναι γυρισμένες σε ψηφιακό φορμάτ MP4 η H264. Να έχουν διάρκεια έως 3 λεπτά (μεγαλύτερες σε διάρκεια δεν θα διαγωνιστούν). Η Ταινία πρέπει να αποσταλεί με ηλεκτρονικό τρόπο wetransfer (http://wetransfer.com) στο email  tainiagiatinael@gmail.com. Επίσης θα πρέπει να την ανεβάσετε στο youtube με τον τίτλο που έχετε επιλέξει και να μας στείλετε τον σύνδεσμο. Θα πρέπει να αποσταλούν επίσης στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση  tainiagiatinael@gmail.com α) Φωτογραφία του δημιουργού και όνοματεπώνυμο, β) ένα μίνι βιογραφικό 5 σειρών, γ) σύνδεσμος ταινίας (διεύθυνση στο youtube)(Ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες ώστε να συμετάσχει η ταινία σας στο διαγωνισμό). Η απόσυρση της συμμετοχής, από τη στιγμή που ο δημιουργός έχει καταθέσει αίτηση συμμετοχής, δεν είναι δυνατή.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει το δικαίωμα να προβάλει τις ταινίες για λόγους προβολής και προώθησης και διατηρεί κάθε δικαίωμα εκμετάλλευσης της ταινίας από τη στιγμή που θα κατατεθεί στον διαγωνισμό και θα την προβάλει όπου και όπως κριθεί απαραίτητο. Για τη συμμετοχή στο Φεστιβάλ, θα πρέπει η ταινία να έχει αποσταλεί πρίν τις 29/5/2016. Το πρόγραμμα προβολής  καθώς και η κριτική επιτροπή των ταινιών θα καθορίστούν από την ΠΑΕ ΑΕΛ. Η ΑΕΛ έχει το δικαίωμα ακύρωσης του Φεστιβάλ για λόγους που η ίδια κρίνει σκόπιμο. Η υποβολή αίτησης συμμετοχής και ταινίας σημαίνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή του παρόντος κανονισμού. Για την εξέλιξη του διαγωνισμού θα ενημερώνεστε απο την ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΛ www.aelfc.gr