Η χρονιά μπορεί να τελείωσε όμως οι προπονήσεις της Γυναικείας ομάδας  ποδοσφαίρου της ΑΕΛ συνεχίζονται καθημερινά με κανονικούς ρυθμούς.
Έτσι λοιπόν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε οι παίκτριες του Νίκου  Γκαλίτσιου είχαν την δυνατότητα να χαλαρώσουν δίνοντας έναν φιλικό  αγώνα στο Ομορφοχώρι με την τοπική Δόξα Ομορφοχωρίου, ανταποκρινόμενη  στην πρόσκληση της τοπικής ομάδας.
Ο αγώνας αν και φιλικός είχε πολύ δύναμη, ένταση αλλά και ωραία γκολ.  Από την ομάδα της ΑΕΛ αγωνίστηκε και ο προπονητής της Νίκος Γκαλίτσιος  για να υπάρξει μία ισορροπία στο κομμάτι της δύναμης. Την παράσταση  όμως έκλεψαν τα σκληρά μαρκαρίσματα των παικτριών της ΑΕΛ στους  «συναδέλφους» τους άνδρες οι οποίοι ευτυχώς δεν ανταπέδωσαν.
Η πραγματοποίηση τέτοιων ιδιαίτερων φιλικών αγώνων μετά το πέρας των  αγωνιστικών υποχρεώσεων έχει γίνει παράδοση τα τελευταία χρόνια για  την ΑΕΛ και ίσως μέχρι το τέλος των προπονήσεων να δοθεί ακόμη ένα.
Για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς η ΑΕΛ βρίσκεται σε αναζήτηση  παραγόντων και επιχειρηματιών που θα τους ενδιέφερε η προοπτική να  ασχοληθούν με την ομάδα.
Η απόλυτα επιτυχημένη φετινή χρονιά αλλά και γενικότερα η πορεία της  όλα αυτά τα χρόνια όπως και ο τρόπος λειτουργίας της, αποτελούν τα  καλύτερα εχέγγυα για κάθε σοβαρό και υγιώς σκεπτόμενο αθλητικό  παράγοντα για την ενασχόληση του με την ομάδα.
Στόχος από αυτό το άνοιγμα είναι η ομάδα να μπορέσει να αποκτήσει την  οικονομική αυτοδυναμία που χρειάζεται για να μπορέσει να  σταθεροποιηθεί στις κορυφαίες ομάδες της Α' Εθνικής και έπειτα μόλις  οι συνθήκες το επιτρέψουν να κάνει και την υπέρβαση.