O Aπόλλων Λάρισας δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Εργοτέλη, αλλά στη διοίκηση των Θεσσαλών υπάρχει ικανοποίηση για τη συμπαράσταση που είχαν οι παίκτες του Αριάν Μπελά από τον κόσμο.
Εκδόθηκε, λοιπόν, ευχαριστήρια ανακοίνωση  στην οποία γίνεται και νέο κάλεσμα για γεμάτες εξέδρες στο γήπεδο της Φιλιππούπολης εν όψει του αγώνα της Κυριακής (14/4) με τα Τρίκαλα για την 27η «στροφή» της Β' Εθνικής.
Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ευχαριστεί τους Λαρισαίους φιλάθλους για την δυναμική παρουσία τους στο ματς με τον Εργοτέλη
Ο μεγαλομέτοχος κ. Παναγιώτης Μαντζανάς και όλη η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας νοιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν μέσα από την καρδιά τους, τους 850 και πλέον Λαρισαίους φιλάθλους που βρέθηκαν την Κυριακή (07/04) στο γήπεδο Φιλιππούπολης και βοήθησαν εμψυχώνοντας τους παίκτες μας, στο ντέρμπι της Football League με τον Εργοτέλη.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι έμειναν πλήρως ικανοποιημένοι από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα και την ποιότητα ποδοσφαίρου που απόλαυσαν παρά την ισοπαλία που αφήνει σε όλους μας, μια γλυκόπικρη γεύση.
Θέλουμε να βεβαιώσουμε όλους τους φιλάθλους της πόλης μας ότι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προσπάθεια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, προκειμένου να βρεθούμε όσο πιο ψηλά γίνεται και γιατί όχι και στα μπαράζ ανόδου για την Super League1.
Περιμένουμε δε, όλον τον κόσμο και την Κυριακή (14/04, 15.00) και πάλι στο γήπεδο Φιλιππούπολης όπου θα αντιμετωπίσουμε στο δεύτερο διαδοχικά εντός έδρας παιχνίδι, την ομάδα των Τρικάλων. Θα ισχύσει η ίδια πολιτική εισιτηρίων (5 ευρώ), όπως και ελεύθερης εισόδου για Γυναίκες, κατόχους καρτών ανεργίας, μαθητές Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων, Λυκείων και φοιτητές.
Υ.Γ.: Σε περίπτωση που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι και μεμονωμένοι φίλαθλοι των Τρικάλων θα ανακοινωθεί εκ νέου από την ΠΑΕ, η Θύρα που θα τους φιλοξενήσει και το κόστος του εισιτηρίου αυτής».

a-sports.gr