Με προπόνηση στο κλειστό γυμναστήριο του Πανοράματος στην Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκεται από την Τρίτη, ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό γυμναστήριο της Πυλαίας.

Ο Βασίλης Φραγκιάς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα καθώς και ο Τάσος Σπυρόπουλος που ταλαιπωρούνταν από διάστρεμμα είναι απόλυτα έτοιμος και στην διάθεση του προπονητή του.

Η νίκη για το κύπελλο Ελλάδας έδωσε στους παίκτες της λαρισινής ομάδας την απαραίτητη ψυχολογία, αλλά και την δυνατότητα να κάνουν ακόμη ένα παιχνίδι ώστε να παρουσιαστούν το δυνατόν πιο έτοιμη κόντρα στον ΠΑΟΚ, σ' ένα ματς με ιδιαιτερότητες καθώς συμπίπτει με την «μαύρη επέτειο» από τον χαμό των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στα Τέμπη.

«Το πρώτο μας εκτός έδρας ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ που ηττήθηκε στην πρεμιέρα και θέλει να ρεφάρει.

Ματς με υψηλό βαθμό δυσκολίας στο οποίο εμείς θέλουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό και βέβαια να παρουσιάσουμε καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στον Προμηθέα», δήλωσε ο συνεργάτης του Βασίλης Φραγκιά, Στάθης Νερατζάκης.

• Μετά από αίτημα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, το ματς θα αρχίσει στις 16.15, ενώ η ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ θα αγωνιστεί με τις λευκές εμφανίσεις ώστε οι γηπεδούχοι να φορέσουν τις μαύρες.