Σε φιλικό ματς που άρχισε με σχεδόν ένα 20λεπτο αργοπορία λόγω ζέστης η Ξάνθη και η ΑΕΛ έμειναν στο 0-0 παρά τις εκατέρωθεν προσπάθειες για την επίτευξη έστω ενός τέρματος.

Η σέντρα ήταν για 19:00 αλλά είχε αργοπορία περίπου 20 λεπτών. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία χωρίς σκορ, με τον Αντρέ Πάους να δοκιμάζει τους ποδοσφαιριστές του, σε μία προσπάθεια οι τελευταίοι να αποκτήσουν ρυθμό ενόψει της προγραμματισμένης έναρξης του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι, μεταξύ των οποίων και οι μεγαλομέτοχοι των ομάδων Αλέξης Κούγιας και Χρήστος Πανόπουλος.

Στις καλύτερες φάσεις του αγώνα στο 6' ο Ρότσε νικήθηκε από τον τερματοφύλακα στο τετ α τετ και στο 36' το σουτ του Γέντρισεκ πέρασε άουτ. Στην επανάληψη, στο 47' η ΑΕΛ απείλησε με σουτ του Κρητικού. Στο 51' και στο 52' ο Ντε Λούκας, στο 54' ο Μπρίτο, στο 58' ο Κασάδο και στο 62' ο Ντε Λούκας είχαν ευκαιρίες για τους γηπεδούχους με το παιχνίδι να τελειώνει με το άστοχο σουτ του Κριζμάν. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Στέφανος Κουμπαράκης της ΕΠΣ Θράκης, πρώτος βοηθός ο Κούλα Χουσεΐν της ΕΠΣ Ξάνθης, δεύτερος βοηθός ο Δημητριάδης της ΕΠΣ Θράκης και 4ος διαιτητής ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης της ΕΠΣ Ξάνθης.

Xanthi FC (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Κασάδο, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Λισγάρας, Ντε Λούκας, Καμαρά, Λουσέρο (46' Μεχία), Ρότσε, Μπρίτο και Γέντρισεκ.

ΑΕΛ (Αντρέ Πάους): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Φάρκας, Γουάλας, Ζίζιτς, Ανδρεόπουλος, Αναστασόπουλος, Λεοζίνιο, Κουτσιανικούλης, Ναζλίδης και Ντέλετιτς.

Έπαιξαν και οι: Θεοδωρόπουλος, Κριζμάν, Κόντορ, Χιλάριο, Φατιόν, Λαμπρόπουλος, Γκόλιας, Κρητικός, Μασούρας, Γιαννιτσάνης και Ναβάρο.

*Φωτογραφία από sportlarissa.gr