Με όλους τους νέους παίκτες της ομάδας θα αγωνιστεί η ΑΕΛ κόντρα στη Βέροια αύριο στις 17:15 στο AEL FC ARENA για την εξ αναβολής 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από τη NOVA.

O Σάκης Τσιώλης μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ανακοίνωσε και την αποστολή για την σημερινή αναμέτρηση. Σε αυτή περιλαμβάνονται όλα τα νέα αποκτήματα των «βυσσινί» κατά τη χειμερινή περίοδο (Θεοδωρόπουλος, Ικάουνιεκς, Τικίτο, Γκαγέχο, Μασαλέσα), με την ΠΑΕ να αναμένει την έκδοση των δελτίων από τις αρμόδιες αρχές.

Στην αποστολή κλήθηκαν επίσης παίκτες της Κ20, Μακρή όπως και ο Χοτζάλι (που βρίσκεται στη λίστα των παικτών για δανεισμό). Οι ποδοσφαιριστές θα διανυκτερεύσουν απόψε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Τέλος ο Σάκης Τσιώλης δεν υπολογίζει τους Αβραάμ, Βαρέλα, Μασούρα, που βρίσκονται σε στάδιο αποθεραπείας, καθώς και τον Λαμπρόπουλο, ο οποίος στην προπόνηση της Δευτέρας υπέστη διάταση τετρακέφαλου και εκτιμάται ότι θα επιστρέψει σε πλήρη δράση στο τέλος της εβδομάδας.

Η αποστολή για το παιχνίδι με τη Βέροια:

Ξενοδόχοβ, Θεοδωρόπουλος, Κουτογλίδης, Φατιόν, Ντέλετις, Φάρκας, Ντοντό, Γιοβάνοβιτς, Οουσού, Αναστασόπουλος, Γκόλιας, Καπός, Κουτσιανικούλης, Μονιάκης, Ναζλίδης, Ποτουρίδης, Ρέντζας, Χοτζάλι, Μακρής, Ικάουνιεκς, Τικίτο, Γκαγέχο και Μασαλέσα.