Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης έκανε μεγάλη προσπάθεια κόντρα στη Νίκη Βόλου εκτός έδρας αλλά στο τέλος δεν τα κατάφερε. Το τελικό 1-1 υποβιβάζει την ομάδα της Λάρισας αφού ήθελε μόνο νίκη για να ανανεώσει την παραμονή του.

Την αναμέτρηση παρακολούθησαν περίπου 500 άτομα εκ των οποίων και φίλαθλοι του Οικονόμου Τσαριτσάνης που βρέθηκαν κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο σημειώθηκαν λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Η ομάδα της Λάρισας στην πρώτη καλή φάση που είχε στο 18’ κατάφερε να ανοίξει και το σκορ με τον Σενκάι. Από εκεί και πέρα οι παίκτες του Οικονόμου έπαιξαν έξυπνα και κράτησαν με σχετική ευκολία το υπέρ τους σκορ.

Η Νίκη Βόλου είχε δύο καλές στιγμές με τον Ελευθεριάδη αλλά δεν δημιούργησε επικίνδυνες στιγμές μπροστά από την εστία του Γούπου. Στην επανάληψη η Νίκη μπήκε δυνατά στα πρώτα λεπτά και προσπάθησε να δημιουργήσει επικίνδυνες στιγμές και μάλιστα κατάφερε να ισοφαρίσει το ματς. Ο Οικονόμος δεν «πάτησε» περιοχή παρά μόνο λίγες φορές.

Νίκη Βόλου (Στέφανος Ξηρoφώτος): Στούκας, Αλεξανδρής,  Αναστασίου, Χολέβας, Ναουμίδης, Βέργος, Σκοπελίτης (75’ Κυπτίου), Κόλα (93' Ματθαίου), Μέτσε, Ιορδανίδης (94' Tσορμπαντζής), Ελευθεριάδης.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Γιώργος Καλτέκης): Γούπος, Μάνικος, Μαχαίρας, Σιάτρας, Κορομηλάς, Αγριόδημος, Μπαλής, Σενκάι, Γκαμπέτας (75’ Βελετάνης), Καραγκούνης, Παπαγεωργίου (61’ Καμπέρης).

Διαιτητική τριπλέτα: Διαιτητής: Χιώτης, Κωτούλας, Σταφυλάς (Τρικάλων).

athleticlarissa.gr