Την εκτίμηση ότι ο υφυπουργός αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, θα αποφασίσει την επανέναρξη του Κυπέλλου έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας, Ζήσης Γρηγορίου μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Κυριάκο Θωμαϊδη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του πρόεδρου της ΕΠΣ Λάρισας, Ζήση Γρηγορίου στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Κυριάκο Θωμαϊδη στην εκπομπή «Έφεση της Τρίτης».

-τι πιστεύει ότι θα συμβεί με την υπόθεση του Κυπέλλου: Εάν θα αρχίσει και πάλι:

«Ναι, θεωρώ ότι θα ξεκινήσει και πάλι. Δεν ξέρω τον τρόπο. Απλώς πιστεύω ότι θα πρέπει να βάλουν όλοι νερό στο κρασί τους»

-για τις αποφάσεις που έχει πάρει ο Σταύρος Κοντονής μέχρι τώρα:

«Θεωρώ ότι πολλά από τα βήματα που έχει κάνει ο υφυπουργός ήταν στη σωστή κατεύθυνση και πως η ομοσπονδία σε κάποια ζητήματα έχει κάνει πρόοδο.

Αυτό που θα ήθελα να επισημάνω είναι ότι δεν μπορεί να γίνει μια Γενική Συνέλευση με τόσα θέματα σε μια ημέρα. Θα πρέπει να γίνει μια συζήτηση με μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, σε δύο ημέρες έστω, για παράδειγμα. Έτσι ώστε να έχουμε σαφή άποψη για κάποια ζητήματα, να τα έχουμε αναλύσει περισσότερο και να είμαστε και περισσότερο προσεκτικοί, να μην ψηφίζουμε στα τυφλά».

-για την «παρέμβαση» του εισαγγελέα στη συνάντηση των «μεγάλων» με τον υφυπουργό:

«Κατά τη γνώμη μου ο εισαγγελέας έδρασε αργά για το ραντεβού. Και θεωρώ ότι αυτό ήταν σκόπιμο και έκανε κακό στο ποδόσφαιρο. Έστω, μπορεί να γίνει μια νέα. Ο καθένας από τα άτομα τα όποια κλήθηκαν στην πρώτη έχουν και έναν αξιόλογο συνεργάτη και μπορούν αυτοί να κάτσουν και να μιλήσουν. Το θετικό της υπόθεσης –κατά τη γνώμη μου- είναι ότι σήμερα αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης. Τους έδωσε χρόνο και μπορούν να τον εκμεταλλευτούν και να βρουν μια λύση».

-για τη συμμετοχή ατόμων που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και αντιμετωπίζουν κατηγορίες:

«Θα πρέπει κάποια στιγμή να παρέμβει κάποιος και να τους στείλει στο σπίτι τους».