Χωρίς δικαιολογίες και με απολογητικό ύφος εμφανίστηκε ο Σάκης Τσιώλης στη Συνέντευξη Τύπου στα Τρίκαλα μετά την ταπεινωτική ήττα από τον ΑΟΤ.

Αναλυτικά η Συνέντευξη Τύπου:

Σάκης Τσιώλης (προπονητής ΑΕΛ): “Ήταν μια πολύ κακή εμφάνιση και μια βαριά ήττα. Παίξαμε με μια ομάδα που είχε περισσότερη κίνηση αλλά και θέληση για το αποτέλεσμα. Προσπαθήσαμε να συνέλθουμε μετά το γκολ ή και αργότερα μετά την αποβολή. Να αλλάξουμε κάτι χωρίς ουσία. Συγγνώμη στον κόσμο μας. Δεν θέλω να σταθώ σε δικαιολογίες.

Πρέπει να συγκεντρωθούμε ενόψει της συνέχειας. Τίποτα δεν έχει τελειώσει για την ομάδα μας. Όσο σκληρή κι αν είναι αυτή η ήττα πρέπει να την αφήσουμε πίσω. Να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε την άνοδο. Η συγγνώμη που λέω εκφράζεται από όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα”.

Για τις διαφορετικές… ΑΕΛ με Καρδίτσα και Τρίκαλα: “Δεν μας πήγε τίποτα από την αρχή. Το ποδόσφαιρο είναι αυτό. Είχαμε κάποιες αλλαγές στην σύνθεση αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα. Ο Μαρουκάκης είχε πρόβλημα, ο Μονιάκης τα ίδια. Και Είναι αυτές οι μέρες οι κακές που δεν σου πάει τίποτα από την αρχή”.

Για την διάθεση που είχαν τα Τρίκαλα και όχι η ΑΕΛ: “Η διάθεση βγήκε από την αποβολή και μετά και το γκολ. Είχαμε και αρκετά προβλήματα και δεν είχαμε τις αλλαγές για να τους αντικαταστήσουμε λόγω των τραυματισμών. Είχαμε λίγα περιθώρια αντίδρασης σήμερα”.

Σταύρος Ψιμουλάκης (προπονητής ΑΟ Τρίκαλα): “Σήμερα έπαιξαν δύο μεγάλες ομάδες. Ότι είπαμε και δουλέψαμε στην προπόνηση βγήκε στο απόλυτο με καλή κατοχή μπάλας. Δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις. Εκτός από τρία γκολ είχαμε και τρία δοκάρια. Νομίζω ότι από την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ ήθελα μια υγιή ομάδα. Ηθελα να προσθέσω υγεία στην ομάδα και αυτό το πετύχαμε. Ακόμα υπάρχει χρόνος και περιμένω ακόμη περισσότερη βελτίωση. Όσο καταλαβαίνουν οι παίκτες σου την τακτική θα δείτε βελτιωμένη την ομάδα. 

Ότι προλάβω θα το διορθώνω μέχρι το τέλος και θέλω να μείνω μέσα στο στόχο. Σήμερα δικαιώσαμε τον κόσμο μας και τον ευχαριστούμε για την συμπαράσταση. Είναι επιλογή που σήμερα λείπουν παίκτες. Κάθε μέρα χτίζουμε. Σήμερα κάναμε ένα βήμα για τον στόχος μας που είναι η 3η θέση και ότι καλύτερο ας προκύψει.

Συγχαρητήρια και στην ΑΕΛ για όλη τη χρονιά. Συμβαίνουν αυτά. Σε ένα αποτέλεσμα δεν κρίνεται κανένας. Το θέμα είναι να υπάρχει υγεία και καλή συμπεριφορά”.