Με αίτημά της προς την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και τον αρχιδιαιτητή Πίτερ Φρόιντφελντ η ΠΑΕ ΑΕΛ ζητά τον ορισμό αξιολογημένων διαιτητών της Super League 1 στο ντέρμπι με τον Λεβαδειακό. 

Αναλυτικά: 

ΠΡΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ (Κ.Ε.Δ.) της ΕΠΟ
Υπόψιν Αξιότιμου Κυρίου Πίτερ Φρόιντφελντ – Αρχιδιαιτητού

Παντός έτερου αρμοδίου προσώπου

ΘΕΜΑ: ΑΙΤΗΜΑ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΑΡΧΙΔΙΑΙΤΗΤΗ κ. Πίτερ Φρόιντφελντ

Της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΑΕΛ», η οποία εδρεύει στη Λάρισα, οδός Σκαρλάτου Σούτσου, αριθ. 3, με Α.Φ.Μ. 997183228 της Δ.Ο.Υ. Λάρισας, και η οποία εκπροσωπείται, email: info@aelfc.gr.

**********************

Αξιότιμοι Κύριοι,

Κατόπιν και της επιστολής που σας στείλαμε την 15/11/2023 που αφορά στον αυξημένης σημασίας από βαθμολογικής απόψεως ποδοσφαιρικό αγώνα που θα διεξήχθη μεταξύ της ΠΑΕ Λεβαδειακός και της ΠΑΕ ΑΕΛ στο Δημοτικό Γήπεδο Λιβαδειάς, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του πρωταθλήματος της Super League 2 κατηγορίας Ανδρών Ποδοσφαίρου, για την 11η αγωνιστική περίοδο 2023-2024, τη Δευτέρα 27/11/2023 και ώρα 15:00, με την οποία ζητήσαμε τον ορισμό αξιολογημένων διαιτητών της Super League 1, θα ήταν τιμή ο Αρχιδιαιτητής κ. Πίτερ Φρόιντφελντ να παραστεί και παρακολουθήσει τον αγώνα ΠΑΕ Λεβαδειακός – ΠΑΕ ΑΕΛ, καθώς πρόκειται για τον σημαντικότερο αγώνα της χρονιάς που το αποτέλεσμά του θα κρίνει κατά μεγάλο βαθμό την πρωταθλήτρια ομάδα του Α΄ομίλου της SL2, αλλά και την αξιοπιστία του πρωταθλήματος της SL2.

Θεωρούμε ότι η παρουσία σας, αλλά και η αξιολόγηση των διαιτητών στον συγκεκριμένο αγώνα θα είναι αρωγός στην προσπάθειά μας για ένα αξιόπιστο πρωτάθλημα χωρίς την παρέμβαση εξωγενών παραγόντων που διαμορφώνουν τα αποτελέσματα των αγώνων, παρά μόνο η αγωνιστική συμπεριφορά, η απόδοση και η ποιότητα των ποδοσφαιριστών των ομάδων, με την παρέμβαση της δικής σας συνδρομής με την συμμετοχή αμερόληπτων και αξιόπιστων διαιτητών.

Θα παρακαλούσαμε σε περίπτωση κωλύματός σας να παραστεί άτομο της ΚΕΔ δικής σας επιλογής.

Είμαστε σε αναμονή της θετικής ανταπόκρισής σας.

Λάρισα, 22/11/2023

Για την ΠΑΕ ΑΕΛ,

Μετά τιμής,

ΝΤΑΒΕΛΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

Πρόεδρος του Δ.Σ.