Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε την παρουσία του στον 1ο (Βόρειο) όμιλο της Σούπερ Λίγκας 2 ο Παναθηναϊκός Β', επικρατώντας τη Δευτέρα (7/11) με το ευρύ 5-2 του Απόλλωνα Λάρισας στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» της Καισαριανής.

Στο ματς της 1ης αγωνιστικής, λοιπόν, η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου άνοιξε το σκορ στο 20' με διαγώνιο σουτ του Μαρτίνη από αριστερά της περιοχής ύστερα από πάσα του Ταβάρες, για να ακολουθήσει έξι λεπτά αργότερα το γκολ του Αθανασακόπουλου με σουτ από θέση μέσα αριστερά.

Οι Θεσσαλοί μείωσαν στο 47' με κοντινή προβολή του Ζαχαράκη, κυνήγησαν την ισοφάριση, όμως στο 66' ο Αυλωνίτης προσπαθώντας να διώξει την μπάλα μετά από γύρισμα του Τερεζίου από αριστερά σημείωσε αυτογκόλ.

Στο 69' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Χατζή με δεύτερη κίτρινη κάρτα και δύο λεπτά μετά ο Ηλιάδης χρίστηκε σκόρερ με σουτ από θέση έξω δεξιά για το 4-1.

Στο 73' ο Καλούσης πέτυχε το 4-2 με κεφαλιά, εκμεταλλευόμενος την άστοχη έξοδο του Χριστογεώργου μετά το κόρνερ που εκτέλεσε ο Σιατραβάνης, και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 90' ο Ανδρικόπουλος με σουτ από δεξιά της περιοχής.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν o Πουλόπουλος του Συνδέσμου Πειραιά με βοηθούς τον Γεωργακόπουλο του Συνδέσμου Πειραιά και τον Αρμακόλα του Συνδέσμου Κυκλάδων.

Kόκκινες: 69' Χατζής.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β' (Σωτήρης Αντωνίου): Χριστογεώργος, Τουρκοχωρίτης (80' Ανδρικόπουλος), Έμπο, Σιδεράς, Μαρτίνης, Ηλιάδης (77' Σερπέζης), Βουτσάς, Αθανασακόπουλος, Κρυπαράκος (57' Σαρδέλης), Αλμπάνης (46' Τερεζίου), Ταβάρες (77' Αντωνίου).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Βαγγέλης Μόρας): Μέλι, Κλιγγόπουλος, Γιαννίτσης, Φουρκιώτης (46' Καλούσης), Αυλωνίτης, Χατζής, Λίταινας, Αγκοστίνο (46' Ζαχαράκης), Λούκας Γκαρσία (76' Ντιουλγκέροφ), Σιατραβάνης, Σταματής (76' Μπαλογιάννης).

a-sports.gr