Στην περαιτέρω βελτίωση των οδικών υποδομών στη βορειανατολική πολεοδομική ενότητα των Φαρσάλων προχωρά ο Δήμος Φαρσάλων, μετά από την υπογραφή από τον Δήμαρχο κ. Μάκη Εσκιόγλου και τον ανάδοχο του έργου, της σχετικής σύμβασης έργου συνολικού κόστους 182.645,16 ευρώ πλέον Φ.Π.Α.

«Υπογράψαμε τη σύμβαση ενός ακόμη σημαντικού έργου για την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας, μέσα από βελτιώσεις οδικών υποδομών. Με σχέδιο και αποφασιστικότητα, συνεχίζουμε να ανταποκρινόμαστε στις προκλήσεις και τις ανάγκες που προκύπτουν. Η βελτίωση των οδικών υποδομών αποτελεί προτεραιότητά μας και θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια της νέας μας θητείας σε όλο τον Δήμο» δήλωσε ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου.

Αναλυτικότερα, το έργο αφορά στη βελτίωση της λειτουργικότητας και την ασφαλτόστρωση υφιστάμενων οδών εντός του εγκεκριμένου σχεδίου πόλης, οι οποίες βρίσκονται εντός των ορίων της Κοινότητας Φαρσάλων της Δημοτικής Ενότητας Φαρσάλων.

Στην συγκεκριμένη περιοχή ολοκληρώνονται αυτήν την στιγμή οι υποδομές Αποχέτευσης Ακαθάρτων και Ομβρίων από την ΔΕΥΑ του Δήμου Φαρσάλων και είναι απαραίτητη η εκτέλεση και των υποδομών Οδοποιίας ώστε να περαιωθούν όλες οι υποδομές στις συγκεκριμένες περιοχές.

Το προτεινόμενο έργο, δεδομένου ότι η πόλη αναπτύσσεται οικιστικά σε αυτές τις περιοχές επεκτάσεων του ν. 1337/83, έχει καθοριστική σημασία για την πόλη και την ανάπτυξή της και συμβάλλει θετικά στην πολεοδομική και χωροταξική οργάνωση της πόλης των Φαρσάλων.

Το έργο χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους του Δήμου Φαρσάλων και αναμένεται να ολοκληρωθεί το ερχόμενο καλοκαίρι.