Kυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Olympia το παιδικό αγγλόφωνο βιβλίο φαντασίας «The Little Lilly»-Η Μικρή Λίλη από τον Λαρισαίο εκπαιδευτικό Δημήτρη Λαμπρούλη.
Λίγα λόγια για το βιβλίο
Η μικρή Lilly (Λίλη) είναι μια πανέμορφη πασχαλίτσα που λατρεύει να πηγαίνει σχολείο μαζί με τους αγαπημένους φίλους της ενώ ζει με τους γονείς της, τον Κύριο John (Τζον) και την Κυρία Mairy (Μαρία)- πασχαλίτσες. Η  Lilly είναι πολλή νέα για να πετάξει. Αλλά μια μέρα καθώς η μητέρα της αρρώστησε και ο πατέρας της έλλειπε σε ταξίδι κατάλαβε ότι έπρεπε να βοηθήσει.

Ο μόνος τρόπος για να σώσει την μητέρα της ήταν να πετάξει μακρυά σε μια άγνωστη για αυτήν μέχρι τότε πόλη το Pittsbur (Πίτσμουργκ). Ήταν η πόλη των σκαθαριών όπου διέμενε εκεί ο μοναδικός ειδικός γιατρός που θα μπορούσε να βοηθήσει την μητέρα της. Έτσι η Lilly ξεκίνησε το ταξίδι της και σύντομα στην διαδρομή της συνάντησε τον πρώτο πολύτιμο φίλο της-τον ΚοκκινοΚέφαλο. Ένα κόκκινο σπουργίτι. Η Lilly συνεχίζοντας το ταξίδι της αντιμετωπίζει πολλές περιπέτειες.

Κάποια στιγμή αιχμαλωτίζεται από κυνηγούς και διαφεύγει χάρη στην πολύτιμη βοήθεια  από ζώα της φάρμας. Στην συνέχεια γίνεται δεκτή από ένα κοπάδι σπουργιτιών που μετακινούνταν σε νέους τόπους. Στο μεταξύ, ο πατέρας της Lilly μαθαίνοντας τα πάντα για την φυγή της ετοίμασε μια ομάδα σωτηρίας και ξεκίνησε για να την βρει. Θα μπορέσουν τελικά η Lilly και η μητέρα της να σωθούν?
O συγγραφέας


O Δημήτρης Λαμπρούλης έχει τελειώσει Κοινωνιολόγος και κατέχει Διδακτορικό στην Διοίκηση Επιχειρήσεων. Έχει δημοσιεύσει  σε διεθνή συνέδρια και σε επιστημονικά περιοδικά. Εργάζεται ως Καθηγητής και Συγγραφέας. Ο Δημήτρης Λαμπρούλης ζει στην Λάρισα, Ελλάδα, και στον ελεύθερο χρόνο του προτιμάει να περπατά και να διαβάζει.
Το βιβλίο μπορεί κάποιος να το βρεί και να το αγοράσει απο εδώ:  https://olympiapublishers.com/books/the-little-lilly