Μετά τα κουνούπια που είναι σχεδόν μόνιμο πρόβλημα για τους κατοίκους των Μεσάγγαλων, εντάθηκαν και οι επιθέσεις των αδέσποτων σκυλιών. Χθες μάλιστα γυναίκα έπεσε θύμα αδέσποτου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο!

Την κατάσταση διεκτραγωδεί καταγγελία που μας ήρθε από τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Μεσάγγαλων:

“Ανεξέλεγκτη κατάσταση αυτή των αδέσποτων σκυλιών στα Μεσάγγαλα. Πρόσφατα στον οικισμό Καστρί Λουτρό είχαμε επίθεση  απο αγελη σκυλιών σεηλικιωμένο άτομο το οποίο μεταφέρθηκε στο αγροτικό ιατρείο και εν συνεχεία στο νοσοκομείο Λάρισας καθότι κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του.

Χθες για ακόμα μια φορά είχαμε επιθεση των αδέσποτων σε ηλικιωμένη γυναίκα στην οδό Αιγάνης  που και αυτή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ο σύλλογος έχει ενημερώσει απ τις αρχές του χρόνου όλους τους αρμόδιους φορείς χωρίς αποτέλεσμα. Θα παρακαλέσουμε για ακόμα μια φορά όλους τους αρμόδιους φορείς (Δήμο, περιφέρεια, φιλοζωική,κ.τ.λ)να κοιτάξουν το θέμα πιο ζεστά γιατί το πρόβλημα θα διογκωθεί λόγω της καλοκαιρινής φουλ σεζόν με πολλά παιδιά  και ηλικιωμένους. 

Επίσης το πρόβλημα των κουνουπιών εντάθηκε μετά τις τελευταίες βροχοπτώσεις και αυτό θα παρά καλέσουμε να λυθεί το συντομότερο δυνατό απ την περιφέρεια και τις υγειονομικές αρχές.”