1.    Κάλτσες! Αντιολισθητικές άνετες κάλτσες γιόγκα, πιλάτες και χορού σε υπέροχα σχέδια και χρώματα.
Είναι σα να είσαι ξυπόλητη... αλλά ακόμη καλύτερα! Για όλες τις δραστηριότητες στις οποίες πρέπει να είστε ξυπόλητοι όπως Γιόγκα, Πιλάτες, χορός, barre& πολεμικές τέχνες. Πατενταρισμένη αντιολισθητική επιφάνεια κρατάει τα πέλματά σας στη θέση τους που πιτρέπει στα δάκτυλα να κινούνται και να ανοίγουν φυσικά με φάσα υποστήριξης της καμάρας που ανασηκώνει και υποστηρίζει ελαφρώς και ενσωματωμένη φτέρνα που κρατάει την κάλτσα στη θέση της για να αποφεύγεται το μάζεμα και το στρίψιμο του υφάσματος. Φτιαγμένες από οργανικό βαμβάκι
ToesoxFullToeBellarinaGrip | Αντιολισθητικές κάλτσες Μπαλαρίνα με δάκτυλα (€18)
ToeSoxHalfToeLowRiseGrip | Αντιολισθητικές χαμηλές κάλτσες με κομμένα δάκτυλα (€16)
ToesoxHalfToeBellarinaGrip | Αντιολισθητικές κάλτσες Μπαλαρίνα με κομμένα δάκτυλα (€16)

 

2.    Τουβλάκι block! Σκληρά ή μαλακά αντιολισθητικά τουβλάκια για γιόγκα και πιλάτες.Τα τουβλάκια φτιαγμένα από οικολογικά υψηλής πυκνότητας και έτσι είναι σταθερά και προσφέρουν άνεση και υποστήριξη. Χρησιμοποιούνται για να μεγαλώνουν το άνοιγμα των χεριών και να διευκολύνουν προσφέροντας υποστήριξη ή μεγαλύτερο ύψος σε αρκετές άσανες.
YogaMad Τουβλάκι Υψηλής πυκνότητας (€11)
Lotuscrafts Yoga Block SUPRA GRIP (€15)
Mandukaunblok recycled foam yoga block (€20)

3.    Μαξιλάρι διαλογισμού &zafu / bolster!Tο μαξιλάρι διαλογισμού είναι ελαφρύ, συνήθως στρογγυλό και μακρόστενο με γέμισμα από μικροϊνες που προσαρμόζεται στο σώμα και διαρκεί πολύ ώστε να δημιουργεί σταθερή υποστήριξη και να προσφέρει άνεση στο κάθισμα στο έδαφος ή σε είδη γιόγκα όπως η restorativeyoga. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μια σειρά από άλλες καθημερινές χρήσεις στο σπίτι ή στις διακοπές πέρα από γιόγκα και πιλάτες.
Mαξιλάρι Διαλογισμού μισοφέγγαρο (€38)
Mandukaenlight™ roundbolster(€68)
Mandukaenlight™ rectangularbolster (€62)
Μαξιλάρι διαλογισμού ZEN



4.    Πετσέτες hotyoga - στρώματος γιόγκα
Οι πετσέτες για γιόγκα είναι ειδικές και δεν μοιάζουν με τις πετσέτες στο μπάνιο σας. Είναι μεγάλου μήκους (>180εκ) και κατάλληλες για να απλώνονται πάνω στο στρώμα σας για να σας προσφέρουν μια αντιολισθητική, υγιεινή επιφάνεια για την πρακτική σας. Φτιαγμένες από ανακυκλώσιμα συνθετικά υλικά όπως ύφασμα μικροϊνών προσφέρουν εξαιρετική αντιολισθητικότητα στις ασάνες όταν είναι βρεγμένες και απορρόφηση του ιδρώτα. Επιπλέον έχουν βελούδινη αφή, στεγνώνουν γρήγορα, και κολλάνε στο στρωματάκι σας επιτρέποντάς σας να επικεντρωθείτε στην πρακτική σας.

Yogitoes-Με τεχνολογία skidless (€36)

YogaDesignLabHotYogaTowel (€42)

5.    Yoga wheel – τροχός γιόγκα
Oτροχός γιόγκα σας βοηθάει να πάτε την πρακτική σας στο επόμενο επίπεδο ενώ τεντώνεστε και φροντίζετε τους πιο σφιχτούς μύες, όπως την κοιλιά και τους καμπτήρες των ισχίων, ανοίγετε και επεκτείνετε το στέρνο και τους ώμους και αναπτύσσετε ευλυγισία στην πλάτη. Η ρόδα μπορεί επιπλέον να προσθέσει μεγάλυτερη πρόκληση στην πρακτική σας όταν τη χρησιμοποιείτε στις στηρίξεις στα χέρια. Με τη ρόδα εμβαθύνετε με ασφάλεια στην πρακτική σας, ιδιαίτερα στις οπίσθιες κάμψεις και στις θέσεις ανοίγματος της καρδιάς, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε για να απελευθερώσει οποιαδήποτε μυική ένταση και να δημιουργήσει χώρο στη σπονδυλική στήλη. 

Yoga Design Lab Yoga Wheel (€54)

Περισσότερες πληροφορίες στο AthensYogaShop!