Στη διαδήλωση έξω από το Εφετείο Αθηνών βρέθηκε η βουλευτής Λάρισας του Κινήματος Αλλαγής Ευαγγελία Λιακούλη, αναμένοντας την απόφαση του δικαστηρίου στη δίκη της Χρυσής Αυγής και αμέσως μετά την απόφαση, δήλωσε : 

«Κάθε Δημοκράτης και Δημοκράτισσα, σήμερα πανηγυρίζει για τη μεγάλη, ιστορική νίκη της Δημοκρατίας. 

Η απόφαση καταδίκης του φασιστικού μορφώματος και της εγκληματικής του δράσης στη χώρα, δικαίωσε όλους τους προοδευτικούς πολίτες και όλες τις κοινωνικές συλλογικότητες, για τους αγώνες τους ενάντια στο φασισμό και στην οπισθοδρόμηση. 

Δικαίωσε τη μνήμη του Παύλου Φύσσα, του αδικοχαμένου που αποτέλεσε την  θρυαλλίδα, να ξυπνήσει το πολιτικό σύστημα και να αντιδράσει  στην διακόρευση της Δημοκρατίας,  που έβλεπε να συντελείται 

Η Δικαιοσύνη άρθηκε στο ύψος των περιστάσεων, καταδίκασε την εγκληματική οργάνωση, που με τον μανδύα ενός πολιτικού κόμματος, έδρασε σε όλη τη χώρα, δημιουργώντας εστίες νεοφασισμού. 

Μένουμε ενεργοί και πάντα σε επιφυλακή. Γιατί πάντα το «αυγό του φιδιού»,  θα περιμένει τις κατάλληλες συνθήκες, για να εμφανιστεί. 

Είναι στο χέρι μας να μην επιτρέψουμε ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ, στην Ελλάδα, στον τόπο που γέννησε το Φώς της Δημοκρατίας, να υπάρξει χώρος ανάπτυξης του φασισμού. 

Δεν υπάρχει χώρος για τους φασίστες στην Ελλάδα.

Μόνο ΜΑΖΙ  τελειώνουμε με τους νεοναζί

# Κανείς Μόνος »