Το να έρθει στον κόσμο ένα παιδί είναι για μερικά ζευγάρια παιχνιδάκι, ενώ για άλλα είναι ένας αγώνας δρόμου που περιλαμβάνει απογοήτευση, νεύρα, κούραση.

Πλέον η εξωσωματική γονιμοποίηση έχει δώσει λύση σε πολλά προβλήματα υπογονιμότητας και αποτελεί μαζί με την σπερματέγχυση και τη δωρεά ωαρίων αξιόπιστες και δοκιμασμένες μεθόδους υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Αν είστε από τις γυναίκες που έχετε μπει ήδη στη διαδικασία της εξωσωματικής και η ψυχολογία σας δεν είναι η πρέπουσα για αυτές τις περιστάσεις, συνεχίστε να διαβάζετε για να βρείτε πληροφορίες που μπορεί να σας βοηθήσουν πολύ.

Πείτε ναι στην ψυχοθεραπεία

Ο ψυχοθεραπευτής θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε όλα τα αρνητικά συναισθήματα, ώστε να μπορέσετε να διαχειριστείτε εν τέλει την κατάσταση. Στο γραφείο του ψυχολόγου θα βρείτε αμέριστη αποδεκτικότητα και κατανόηση.

Αποφύγετε το googlάρισμα

Στο διαδίκτυο θα βρείτε ένα σωρό πληροφοριών, οι περισσότερες από τις οποίες δεν ισχύουν και σκοπό έχουν να σας φοβίσουν.

Αποδεχθείτε ότι δεν είναι καιρός για αλλαγές

Η εξωσωματική γονιμοποίηση σαν διαδικασία διαφέρει από την φυσιολογική σύλληψη, οπότε αυτό το διάστημα δεν είναι κατάλληλο για αλλαγή σπιτιού, για αλλαγή δουλειές ή για επαγγελματικά ανοίγματα.

Μην σκέφτεστε αρνητικά

Εστιάστε περισσότερο στην θετική έκβαση των πραγμάτων και αφήστε τα να κυλήσουν, χωρίς σπαστικές αντιδράσεις ή ακραίες συμπεριφορές. Με το να σκέφτεστε αρνητικά προδιαθέτετε κάπως και τα πράγματα.

Μπορείτε να βρείτε από Neogenesis όλες τις πληροφορίες που αναζητάτε για την εξωσωματική και για το πριν ή το μετά της διαδικασίας. Κλείστε ραντεβού με την ομάδα γιατρών, για περισσότερες πληροφορίες.