Μέσα στην χαρά των αγίων ημερών, οι ηλικιωμένοι του εκκλησιαστικού γηροκομείου "Παναγία η Αρμενιώτισσα" είχαν την ευκαιρία να δεχθούν προσφιλή τους πρόσωπα σε μια πολύ εορταστική ατμόσφαιρα το βράδυ της Τρίτης 3 Ιανουαρίου 2017. Πατέρες και αδελφοί, άνδρες, γυναίκες και νέα παιδιά όλοι μαζί στο γηροκομείο τους, σε μια ξεχωριστή βραδιά κάτω από την σκέπη και την ευλογία της Κυρίας Θεοτόκου, της Παναγίας, της Αρμενιώτισσας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος, ευλόγησε την πίττα του ιδρύματος και ευχήθηκε καλή συνέχεια στο έργο της καθημερινής φροντίδας και προστασίας των γερόντων αδελφών, ενώ μίλησε και για την αξία της προσφοράς και της διακονίας μέσα στην Εκκλησία του Χριστού, όπου πραγματώνεται το πέρασμά μας από το εγώ στο εμείς. Ακόμη ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Κιλελέρ κ.Αθανάσιο Νασιακόπουλο για την παρουσία του και την αγάπη του στο ιερό ίδρυμα καθώς και όλους τους παρευρισκομένους, ενώ εξήρε την θυσιαστική αγάπη και την ανιδιοτελή προσφορά του εφημερίου του Αρμενίου και υπευθύνου του ιδρύματος, Αιδεσιμολογιωτάτου π.Κωνσταντίνου Μπανταγκιώνη, που μαζί με τους συνεργάτες του δίδουν καθημερινά μαρτυρία Χριστού, ασκούμενοι στο ιερό αυτό έργο της περίθαλψης και της φροντίδας των ασθενών και των γερόντων του ιερού αυτού χώρου. Αναφορά ακόμη έγινε και στην μεγάλη Δωρήτρια του Γηροκομείου κ.Ιωάννα Βλάχου-Παντελίδου, την οποία ο Σεβασμιώτατος κ.Ιγνάτιος θερμότατα ευχαρίστησε για το υψηλότατο αυτό έργο, που με τόση αγάπη προσέφερε στην τοπική μας Εκκλησία και τον συνάνθρωπο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ακόμη ο Αντιδήμαρχος ΔΕ Αρμενίου Κιλελέρ Κω/νος Φιλιππούλης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ιωάννης Μπακαλόπουλος και Ιωάννα Πινάκα, ο Πρόεδρος και το Μέλος της ΤΚ Αρμενίου Δημήτριος Καραμήτρος και Νικόλαος Κουτσής και η φίλη του ιδρύματος κ.Βασιλική Μόσιαλου.

Έκπληξη της εορταστικής αυτής βραδιάς ήταν η παρουσία του μουσικού κ. Κώστα Κουστούλη και των συνοδών του που έπαιξαν θαυμάσια εορταστικά κομμάτια και του δραστήριου χορευτικού συλλόγου του Αρμενίου, που χόρεψε παραδοσιακούς χορούς μέσα στο ίδρυμα τέρποντας και ευχαριστώντας ιδιαίτερα τις καρδιές των ηλικιωμένων αδελφών .

Όλοι μαζί στο τέλος έψαλλαν τα εορταστικά κάλαντα και αλληλοευχήθηκαν Καλή Χρονιά και Ευλογημένη!