Σε συνθήκες μικρού καύσωνα η σημερινή ημέρα για τη Λάρισα. Η αλλαγή της θερμοκρασία έγινε άλλωστε αισθητή από χθες με τον υδράργυρο να σκαρφαλώνει στους 37 βαθμούς στην πόλη, προκαλώντας δυσφορία σε όσους ήταν αναγκασμένοι να υποστούν τον καύσωνα μένοντας στη Λάρισα.

Το ζεστό σκηνικό της πόλης αναμένεται να οδηγήσει πολλούς σήμερα Κυριακή για μια βουτιά στα παράλια του νομού αλλά και του Πλαταμώνα.

Το κύμα εξόδου αναμένεται πάντως να είναι συγκρατημένο καθώς οι Πανελλήνιες εξετάσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και πολλοί γονείς βρίσκονται σε επιφυλακή. Το ίδιο ισχύει άλλωστε και για τους φοιτητές καθώς η εξεταστική του Ιουνίου βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η πρόγνωση του καιρού για τη Θεσσαλία σήμερα Κυριακή έχει ως εξής:

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά κυρίως της Θεσσαλίας. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 34 και κατά τόπους 35 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Λ.Ε. kosmoslarissa.gr