Ο βουλευτής Λάρισας με το ΚΚΕ Γιώργος Λαμπρούλης την τοποθέτηση του χαρακτήρισε το πολυνομοσχέδιο νομοθέτημα κατά παραγγελία του κεφαλαίου, που έρχεται να προστεθεί στα παλαιότερα μέτρα επιβεβαιώνοντας συγχρόνως πως η επίθεση στα εργατικά - λαϊκά δικαιώματα δεν θα έχει τελειωμό. Κάλεσε  τους εργαζόμενους να προτάξουν τα δικά τους «ορόσημα» για το επόμενο διάστημα, απέναντι σε αυτά του κεφαλαίου.

Χαρακτήρισε  Άθλια προπαγάνδα της κυβέρνησης  τα περί ενίσχυσης της δημοκρατίας στα Συνδικάτα με τη ρύθμιση που ξηλώνει το δικαίωμα στην απεργία. Τόνισε ότι «είναι συνεχές το ξήλωμα των δικαιωμάτων των εργαζομένων, για να μην διαταραχθεί το φιλικό επιχειρηματικό περιβάλλον που οικοδόμησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ». Χαρακτήρισε παραμύθια τα περί τέλους των μνημονίων, καθώς η κλιμάκωση της αντεργατικής επίθεσης επιβεβαιώνει ότι ο μεταμνημονιακός παράδεισος για τα κέρδη απαιτεί μονιμοποίηση των αντεργατικών μέτρων και την προσθήκη νέων.

Στάθηκε στο άρθρο για τα επιδόματα παιδιών, τονίζοντας ότι είναι πρόκληση η κυβέρνηση να παρουσιάζει την «αύξηση» ενός ευρώ τη μέρα για ορισμένες οικογένειες ως «κίνητρο αντιμετώπισης της υπογεννητικότητας», ενώ λεηλατεί το λαϊκό εισόδημα, και την ίδια ώρα να «θεωρεί ότι πενταμελείς ή εξαμελείς, πολύτεκνες οικογένειες, με συνολικό εισόδημα πάνω από 13.000 ή 15.000, είναι προνομιούχες και μπορούν να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες ανάγκες τους και μειώνει έως και καταργεί το επίδομα των παιδιών. Αναφερόμενος στα άρθρα που αφορούν το Φάρμακο και τα φαρμακεία, σημείωσε ότι αναδεικνύουν πως η προτεραιότητα της κυβέρνησης που είναι η ενίσχυση του κεφαλαίου και όχι η υγεία των εργαζομένων, των λαϊκών στρωμάτων, αποτυπώνεται και μέσα από το κριτήριο ένταξης φαρμάκων στη "θετική λίστα", η οποία θα εξαρτάται απ' την επιβάρυνση ή όχι των δημοσιονομικών στόχων και την πετσοκομμένη δημόσια φαρμακευτική δαπάνη, κριτήριο που ήδη έχει εφαρμοστεί και έχει εκτινάξει τις πληρωμές των ασθενών και αντίστοιχα στη δραστική μείωση των κρατικών και ασφαλιστικών δαπανών.                                                                                                                                          Την ίδια κατεύθυνση υπηρετεί και η διάταξη για το ωράριο των φαρμακείων, πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι «η απελευθέρωση του ωραρίου, σε συνδυασμό με την πρόσφατη απελευθέρωση της δυνατότητας ίδρυσης φαρμακείων χωρίς περιορισμούς, την απελευθέρωση των τιμών χιλιάδων μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων, αποτελούν μέτρα που καταργούν ό,τι εμποδίζει την ένταση του ανταγωνισμού και τις επενδύσεις των μεγαλοεπιχειρηματιών, είτε είναι φαρμακοποιοί είτε όχι στο χώρο της λιανικής πώλησης φαρμάκων. Αυτούς στηρίζει η κυβέρνηση σε βάρος χιλιάδων μικρών αυτοαπασχολούμενων φαρμακοποιών»                                                                                   Και καταλήγοντας επισήμανε ότι  η επίθεση θα συνεχιστεί και μετά την υποτιθέμενη έξοδο απ' τα μνημόνια, γιατί οι μνημονιακοί νόμοι θα υπάρχουν και μάλιστα θα αναγκαστείτε να πάρετε και νέα μέτρα για να θωρακιστεί η ανταγωνιστικότητα και η κερδοφορία. Εμείς λέμε η εργατική τάξη και το λαϊκό κίνημα πρέπει να στοχεύσουν στον πραγματικό αντίπαλο που είναι το μεγάλο κεφάλαιο, οι μονοπωλιακοί όμιλοι. Απέναντι σ' αυτόν να στραφεί, να οργανώσει την πάλη του.