Με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων την Δευτέρα, ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, απευθύνει το ακόλουθο μήνυμα:

«Τις μέρες αυτές που η ένταση και η αγωνία κορυφώνονται με την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων, οι υποψήφιοι αλλά και οι οικογένειές τους, θα πρέπει να οπλιστούν με θάρρος, ψυχραιμία και αισιοδοξία.

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες

Ολοκληρώσατε ένα κύκλο σπουδών και  μια περίοδο προετοιμασίας για τις εξετάσεις . Στις σημερινές δύσκολες συνθήκες για τη χώρα και στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες, πρέπει να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε  το θετικό και το αρνητικό αποτέλεσμα σ αυτή σας την προσπάθεια. Είναι μια από τις μάχες της ζωής που ανοίγεται μπροστά σας  αλλά  όχι η τελευταία. Να έχετε δε πάντα υπόψη, ότι όποιες επιλογές και αν κάνετε για το αύριο, σε σας και στον αγώνα σας στηρίζεται το μέλλον της πόλης και της πατρίδας μας.

Καλή επιτυχία στις προσπάθειές σας και δύναμη στους εκπαιδευτικούς μας που στηρίζουν με τον δικό τους τρόπο στον αγώνα των μαθητών τους.

Σε αυτή την ιδιαίτερη και σημαντική στιγμή της ζωής σας, σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, καλή επιτυχία και δύναμη στους εκπαιδευτικούς μας που στηρίζουν με τον δικό τους τρόπο τον αγώνα σας.».