Ο αγρότης μοχθεί κάθε μέρα και τιμά τη γη των προγόνων του, καλλιεργώντας ποιοτικά προϊόντα που κατατάσσουν τη χώρα μας στην κορυφή της παραγωγικότητας. Στον αγρότη που παλεύει για να κρατήσει... ψηλά τον πήχυ του πρωτογενούς τομέα, αξίζουν καθημερινά βραβεία για την υπέρμετρη προσπάθεια που κάνει να κρατήσει "ζωντανή" τη σοδειά του , κάτω από αντίξοες συνθήκες, παρά τα... χτυπήματα που δέχεται από την υψηλή φορολογία, και το κόστος παραγωγής".

Με αυτά τα λόγια ο Βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης συνεχάρη τους αγρότες που κέρδισαν βραβεία, στην εκδήλωση για τον "Αγρότη της Χρονιάς 2018" που διοργάνωσε για 9η συνεχή χρονιά η εφημερίδα Agrenda.

Θερμά συγχαρητήρια έδωσε και στον εκδότη και διευθυντή της εφημερίδας Agrenda, Γιάννη Πανάγο και στους συνεργάτες του, για το ήθος, την τεράστια εργασία που κάνουν καθημερινά για να κρατούν ψηλά τη "σημαία" των αγροτών, μέσα από τη διαρκή και έγκυρη ενημέρωση για ότι αφορά τον πρωτογενή τομέα που αποτελεί έναν από τους βασικότερους πυλώνες ανάπτυξης της χώρας μας.