Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα των ηλικιωμένων ,η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων διοργάνωσε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Τοπικής Κοινότητας Κοιλάδας, εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν 200 μέλη των ΚΑΠΗ Κοιλάδας, Ελευθερών, Λουτρού, Ραχούλας, Μάνδρας και Κουτσόχερου. 

Αυτή η παρέμβαση γίνεται για πρώτη φορά στα χωριά του πρώην Δήμου Κοιλάδας και ξεκίνησε από πέρυσι το Οκτώβριο. Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί δωρεάν εκδρομές για τα μέλη, κοπή πίτας, ιατρικές ομιλίες, θαλασσινά μπάνια, καθώς και η εβδομαδιαία παρουσία κοινωνικού λειτουργού και νοσηλεύτριας.

Ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα ΚΑΠΗ κος Κων/νος Τσαούσης  αναφέρθηκε στο χαιρετισμό του στα προγράμματα των ΚΑΠΗ, καθώς και στη συνέχισή τους.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής ,Δημήτρης  Δεληγιάννης, τόνισε ότι "η τρίτη ηλικία είναι  κύριο  μέλημα της δημοτικής αρχής και χρειάζεται υποστήριξη και φροντίδα". Έχουν γίνει πολλά, πρέπει να γίνουν πολύ περισσότερα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, επίσης, οι  δημοτικοί σύμβουλοι Αθ. Βλησσαρούλης και Αναστάσιος Πρασσάς,η διευθύντρια της Πρόνοιας κα Ευθυμία Ζιώγα ,οι Πρόεδροι, Κοιλάδος, Παν.Νατσίδης, Ελευθερών Αθ.Τόλλιας, Μάνδρας, Κων/νος Παπαδόπουλος ,Κουτσόχερου,  Β Φονιάς και οι κοινωνικοί λειτουργοί Β Δοβλατανιώτη και Α. Μπουχώρη.