Ασυνήθιστη εικόνα στην ελληνική πιάτσα των ναρκωτικών το δίδυμο που συνελήφθη την Παρασκευή στο Άργος Ορεστικό της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας.

Η μάνα, 52 χρονών, στο τιμόνι, με συνεπιβάτη την 34χρονη κόρη και το πορτ μπαγκαζ του αυτοκινήτου φορτωμένο με 52 κιλά χασίς από την Αλβανία.

Οι δυο γυναίκες κατάγονται από τον Τύρναβο και τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν «σε δύο ταξιδιωτικούς σάκους που περιείχαν 39 αυτοσχέδιες συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 35 κιλών και 221 γραμμαρίων, τις οποίες οι προαναφερόμενες κατείχαν και μετέφεραν προς το εσωτερικό της χώρας. Συνολικά κατασχέθηκαν: 39 συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 35 κιλών και 221- γραμμαρίων, 3 κινητά τηλέφωνα, 3 κάρτες SIM και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ενώ σε βάρος των δύο ημεδαπών σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών» καταλήγει η ΕΛ.ΑΣ. Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

* Η φωτογραφία είναι αρχείου