Οι δηλώσεις του Γιώργου Κατσιαντώνη ότι "οι νεφροπαθείς της Λάρισας και όλης της Ελλάδας δίνουν ένα τεράστιο αγώνα μέσα στα νοσοκομεία και δικαιούνται να έχουν μια ποιότητα ζωής" ευαισθητοποίησαν τον Αν. Υπουργό Υγείας κάνοντας λόγο για απαρχαιωμένο εξοπλισμό που χρήζει άμεσης ανανέωσης....με την "υπογραφή" και της Διοίκησης του ΠΓΝΛ.

Ενημέρωσε μάλιστα το βουλευτή Λάρισας της ένωσης Κεντρώων ότι μετά από εισήγηση του Επιστημονικού Συμβουλίου και απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου έχει προγραμματιστεί η ένταξη 10 μηχανημάτων αιμοκάθαρσης στο ΕΣΠΑ 2014-2020 καθώς και η άμεση προμήθεια τουλάχιστον 2 μηχανημάτων αιμοκάθαρσης για το 2017 από έσοδα του νοσοκομείου.

Δια στόματος Παύλου Πολάκη ήρθε και η απάντηση στην αναφορά του Γιώργου Κασιαντώνη για την "εξαφάνιση" δωρεάς των 800.000 ευρώ.... ενός νεφροπαθούς πολίτη για μηχάνημα αιμοκάθαρσης στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. "Τα χρήματα υπάρχουν" λέει ο Αν. Υπουργός Υγείας  έχοντας την πλήρη επιβεβαίωση του Αν. Διοικητή του ΠΓΝΛ... ο οποίος χαρακτηρίζει άσχετα και ανακριβή τα δημοσιεύματα... περί χρημάτων που... έκαναν φτερά....

Διαβεβαιώνουν μάλιστα τον βουλευτή Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων ότι "υπάρχει στα ταμεία το ποσό των 2.097.249,39 ευρώ" και ότι γίνονται ενέργειες από το νοσοκομείο για την αξιοποίηση τους.