Την Κυριακή 28/1/2018 η Λέσχη 4x4 Καρδίτσας διοργάνωσε στο Καλλίθηρο Καρδίτσας την πανθεσσαλική κοπή πίτας 4x4  για το2018. Μια διοργάνωση θεσμός για την τετρακίνηση η οποία μαζεύει οχήματα και πληρώματα από κάθε γωνιά της Θεσσαλλίας και όχι μόνο. Η παρούσα διοργάνωση είναι μια ιδέα που ξεκίνησε πρίν από 10 χρόνια με τις λέσχες 4x4 που υπήρχαν στην Θεσσαλία, της Λάρισας, Μαγνησίας , Τρικάλων και Καρδίτσας. 130 οχήματα 4x4 άφησαν το αποτύπωμα τους και πάνω από 350 χαμόγελα πλημμύρισαν τον χώρο της εκδήλωσης. Οι οδηγοί προσέφεραν θέαμα στις ειδικά διαμορφωμένες διαδρομές  που είχαν σχεδιαστεί από  τη Λέσχη 4x4 Καρδίτσας έτσι ώστε να μπορούν όλοι να απολαύσουν με ασφάλεια όλη την εκδήλωση.

Στην εκδήλωση πέραν των συνδιοργανωτών (Λέσχη 4x4 Λάρισας, Τρικάλων Καρδίτσας και Μαγνησίας) παρευρέθηκαν τo Club Τετρακίνησης Χρυσομηλιάς , το Club Σμοκόβου, το  Εxtreme Team Λάρισας, το  Feroza Club Λάρισας, η λέσχη 4x4 Ξάνθης  και η Λέσχη Τετρακίνησης Γρεβενών.
Το Δ.Σ. της Λέσχης 4x4 Καρδίτσας ευχαριστεί όλους τους φορείς που βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης καθώς και όλους τους χορηγούς  που πρόσφεραν πλούσια δώρα. Επίσης ευχετε σε όλο τον κόσμο Καλή Χρονιά με υγεία και πάντα με ασφαλή οδήγηση να απολαβμάνουμε τον τετρακίνητο αθλητισμό.