Την μήνιν του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, επέσυραν οι δηλωσεις του βουλευτή Λάρισας με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, Κώστα Μπαργιώτα, για τις προωθούμενες αλλαγές στον ΕΟΠΥΥ.
Ο κ. Μπαργιώτας μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9.84» αναφερόμενος στις αλλαγές που προωθεί το υπουργείο Υγείας στον ΕΟΠΥΥ είπε χαρακτηριστικά ότι «το να γυρίσει στα χέρια του υπουργείου Υγείας ο ΕΟΠΥΥ - όπως στο παρελθόν λειτουργούσε το ΙΚΑ - είναι μια σοβαρή οπισθοδρόμηση.
Ο βουλευτής της ΔΗΣΥ πρόσθεσε ότι «ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, από τα χέρια του οποίου φαίνεται να φεύγει η διαχείριση του ΕΟΠΠΥ έχει αποδειχθεί ικανότατος πολιτικός στη δημιουργία πελατειακών σχέσεων και ρουσφετιών».
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κ. Μπαργιώτα ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «από τις σημερινές δηλώσεις του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Κώστα Μπαργιώτα, συμπεραίνει κανείς πως το Πασοκικό παρελθόν του έχει εγγραφεί ανεξίτηλα στο πολιτικό του DNA».
Ο κ. Πολάκης χαρακτηρίζει ανυπόστατες τις δηλώσεις του κ. Μπαργιώτα και συμπληρώνει ότι «αυτό που θα έπρεπε όμως να γνωρίζει ένας έμπειρος πολιτικός, όπως ο βουλευτής της ΔΗΣΥ, είναι πως στο σπίτι του ΠΑΣΟΚ, άσχετα με το πόσοι συγκατοικούν, δεν μιλάνε για ρουσφέτια και πελατειακές σχέσεις».
health.in.gr