Το Σάββατο 6 Μαΐου 2017 θα εκτελεστούν εργασίες στη σιδηροδρομική γραμμή μεταξύ Τιθορέας – Λιανοκλαδίου, όπως έχει ενημερώσει η ΕΡΓΟΣΕ την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Ωστόσο, λόγω των έργων που θα πραγματοποιηθούν στο συγκεκριμένο τμήμα, το Σάββατο 6 Μαΐου και για 24 ώρες (από ώρα 04:00 Σαββάτου έως 04:00 Κυριακής), η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα αναγκαστεί να μετεπιβιβάζει τους επιβάτες από τα τραίνα σε λεωφορεία στη διαδρομή μεταξύ Τιθορέας – Λιανοκλαδίου και αντίστροφα.
Δεν θα επηρεαστούν οι βραδινές αμαξοστοιχίες, που αναχωρούν Παρασκευή στις 23:55 από Αθήνα (αμαξοστοιχία 600) και στις 23:00 (αμαξοστοιχία 601) από Θεσσαλονίκη.
Επίσης, το Σάββατο 6 Μαΐου οι αμαξοστοιχίες 1510 με ώρα αναχώρησης 19:17 από την Αθήνα προς το Λιανοκλάδι και 1511 με ώρα αναχώρησης 06:49 από το Λειανοκλάδι προς την Αθήνα θα καταργηθούν.
Ειδικότερα, οι επιβάτες που αναχωρούν από την Αθήνα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη μετά τις 07:00 το πρωί του Σαββάτου θα μετεπιβιβάζονται σε λεωφορεία στο σταθμό της Τιθορέας μέχρι το Λιανοκλάδι και από εκεί θα επιβιβάζονται στο τραίνο για να συνεχίσουν το ταξίδι τους μέχρι τη Θεσσαλονίκη.
Αντίστοιχα οι επιβάτες από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αθήνα μετά τις 05:13 το πρωί θα μετεπιβιβάζονται σε λεωφορεία στο σταθμό του Λιανοκλαδίου μέχρι τη Τιθορέα και από εκεί θα επιβιβάζονται σε τραίνο και θα συνεχίζουν το ταξίδι τους  μέχρι την Αθήνα.
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ζητεί την κατανόηση του επιβατικού κοινού για την προσωρινή ταλαιπωρία που θα υποστεί, λόγω εργασιών της ΕΡΓΟΣΕ στην υποδομή.
Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τον αριθμό 14511 και στο www.trainose.gr