Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προετοιμασίες για την ετήσια Εμποροπανήγυρη της Λάρισας μιας και οι ενδιαφερόμενοι καταθέτουν τις αιτήσεις για τις δημοπρασίες που θα γίνουν 30 και 31 Αυγούστου. Το Παζάρι της Λάρισας ανοίγει τις πύλες του στις 23 Σεπτεμβρίου με τη συναυλία του Γκόραν Μπρέγκοβιτς . 

Για επτά ημέρες ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος της σκεπαστής αγοράς στη Νεάπολη θα γεμίσει με εμπόρους, κόσμο, μυρωδιές από τις ψησταριές, φώτα από το λούνα παρκ και τη γλύκα από τον παραδοσιακό χαλβά Φαρσάλων. Παράλληλα, ο Δήμος Λαρισαίων προσανατολίζεται σε διήμερο εκδηλώσεων πριν την έναρξη του Παζαριού, που αναμένεται να πραγματοποιηθούν στο κέντρο της πόλης. Μάλιστα Δήμος και Επιμελητήριο Λάρισας βρίσκονται σε επαφές με το γραφείο του ΕΟΤ για την παρουσίαση παραδοσιακών τοπικών προϊόντων των Βαλκανίων και άλλων εκδηλώσεων. Στόχος για ακόμα μια χρονιά είναι η εμποροπανήγυρη να αποτελέσει σημείο αναφοράς για όλη τη Θεσσαλία.

Ο Δήμος Λαρισαίων υπολογίζει τα έσοδα να κυμανθούν στα περσινά επίπεδα. Δηλαδή να μπουν στα ταμεία του περί τις 600.000 ευρώ.

Ζωή Παρμάκη (Ελευθερία)