Λογοτεχνική βραδιά  αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου  Ντόμαλη θα πραγματοποιηθεί  την Κυριακή 10 Απριλίου στις 8.30 μμ στον Πολιτιστικό Σύλλογο Χορίαμβο, (Γαληνού 5 και Φαρμακίδου).

Στην παρουσίαση ομιλητές θα είναι οι Θανάσης Κριτσινιώτης, φιλόλογος-ποιητής

Παστάκας Σωτήρης, ψυχίατρος - ποιητής , υπεύθυνος εργαστηρίου βιωματικής γραφής του Χορίαμβου, και Χρήστου Χρυσούλα, ηθοποιός.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν μέλη της ερασιτεχνικής θεατρικής σκηνής «Ανδρέας Τσατσαρής», της Σχολής Μουσικού Θεάτρου , του εργαστηρίου βιωματικής γραφής, ηθοποιοί, αλλά  και φίλοι του Στέλιου Ντόμαλη, ενώ θα διαβαστούν ενδεικτικά κείμενα από κάποια εκ των βιβλίων του.

Αναλυτικά θα συμμετέχουν οι Τσιάτσιος Γιάννης,  Χλόπτσιος Γιάννης , Παναγιώτα  Τσιανογιάννη ,  Σαλιαμπούχος Θανάσης,  Λιακάκος Πάνος και Αντώνης Ψάλτης.

Επίσης θα παρουσιαστεί  για πρώτη φορά οπτικοακουστικό υλικό με απαγγελίες και στιγμές από την ζωή και το έργο του πολυγραφότατου Λαρισαίου ποιητή και  συγγραφέα .

 Να σημειώσουμε πως από το 1957 έως σήμερα έχει εκδώσει κοντά στα 100 βιβλία και ποιητικές συλλογές  με σχεδόν 20.000 ποιήματα και  κείμενα. 

Στις αναρίθμητες δημοσιεύσεις και εκδόσεις του σε λογοτεχνικά περιοδικά και τον τοπικό 

τύπο, συμπεριλαμβάνονται ποιητικές  συλλογές, αφηγήματα, νουβέλες , θεατρικά έργα, ποιητικοί  στοχασμοί με αναφορές έμπνευσης από την καθημερινότητα, τον θεσσαλικό κάμπο, τον άνθρωπο,  τη μετανάστευση, αλλά και την ίδια την διαδικασία της έμπνευσης, είναι κείμενα «συγκινησιακής βεβαιότητας» όπως ο ίδιος τα αποκαλεί,  «από το σκουλήκι και την κάμπια έως τους γαλαξίες» πηγάζει η έμπνευσή του και «από το άτομο στο όλον", όπως χαρακτηριστικά γράφει.

Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με την επιμέλεια του Γρηγόρη Ζευγαρά, ενώ  παράλληλα στο  χώρο θα λειτουργήσει έκθεση με τυπωμένες φωτογραφίες εικονογράφησης  βιβλίων του.

Για περισσότερες πληροφορίες 

τ. 2411101963  κ. 6973713737 | Γαληνού 5 & Φαρμακίδου, Λάρισα