Θύμα βανδάλων στην Αθήνα, στα Εξάρχεια, έπεσε χθες βράδυ το αυτοκίνητο του Τρικαλινού Θανάση Ζαχαρόπουλου, προέδρου και γενικού διευθυντή του Εθνικού Ινστιτούτου Εργασίας και Ανθρώπινου Δυναμικού, το οποίο ανήκει στο υπουργείο Εργασίας.

Το οξύμωρο, ή αλλιώς ή εκδίκηση της ...ιστορίας, έγκειται στο γεγονός ότι όπως καταγγέλλει ο ίδιος, το ΙΧ του το έκαψαν ...Συριζαίοι.

Διαβάστε την ανάρτησή του:

"Χτες βράδυ, κάποιοι στο όνομα του Παύλου Φύσα, εξάντλησαν την επαναστατικότητά τους και τον αντιφασισμό του, καίγοντας το αυτοκίνητό μου στα Εξάρχεια όπου και ζώ. Μόλις γύρισα απο την ΓΑΔΑ που είχα όντως χρόνια να την επισκεφτώ. Στην ερώτησή τους άν θέλω να ασκήσω ποικινή δίωξη, αρνήθηκα...Όταν πήγα να δώ άν σώθηκε ένα ψαράκι που είχα στον καθρέπτη και ήμουν πολύ δεμένος, είδα να σιγοκαίογονται διάφορες μπροσούρες και φυλλάδια του ΣΥΡΙΖΑ και διαφόρων πολιτικών συλλογικοτήτων που φιλοξενούνται στη γειτονιά μας. Η απάντησή μου σε όλους αυτούς είναι μια προηγούμενη ανάρτησή μου απο μια απάντηση του Τονι Νέγκρι σε μια συνέντευξη στην ΕτΣ στο χθεσινό φύλλο, έλεγε " Το 1972 καταδικάστηκα γιατί επέτρεψα να περάσει ένα φορτηγό με όπλα στην Ελλάδα μέσω Ελβετίας. Σήμερα θα ήθελα να κάνω το ιδιο πράγμα, φορτώνοντας ένα καμιόνι με ιδέες αντί για όπλα". Το ψαράκι κάηκε και αυτό... ΤΕΛΟΣ"

*φωτό αρχείου