Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η εορταστική περίοδος για τη βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής ν. Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη, την οποία επισκέφθηκαν στο πολιτικό της γραφείο τα παιδιά της χορωδίας του «Εργαστηρίου Ζωής» και τραγούδησαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

Αμέσως μετά η Ευαγγελία Λιακούλη τόνισε: «Ευχαριστώ τα παιδιά από τα βάθη της καρδιάς μου! Τα ευχαριστώ για την ανεπανάληπτη εορταστική ατμόσφαιρα που προσέδωσαν σε μια τέτοια άγια ημέρα! Η αυτοεκτίμηση, η ειλικρίνεια, η αντιμετώπιση της εσωστρέφειας, η διαχείριση της σωστής ανάπτυξης των παιδιών, μέσα από την τέχνη, την παράδοση και την συντροφικότητα είναι από τα βασικά θέματα που πραγματευόμαστε μέσα στο Εργαστήρι μας, με εμπνευσμένους γονείς, αξιολάτρευτα παιδιά, αφοσιωμένα στελέχη και συνεργάτες. Η συνεχής υποστήριξη του «Εργαστηρίου Ζωής» αποτελεί για εμένα ένα αδιαπραγμάτευτο ζήτημα και αυξάνει το βάρος της ευθύνης που νιώθω, απέναντι στην τοπική κοινωνία, που με πάθος υπηρέτησα και συνεχίζω να υπηρετώ, από άλλο μετερίζι. Καλές γιορτές σε όλους!».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το «Εργαστήρι Ζωής» αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες πρότυπες κοινωνικές δομές, που κατέκτησε το Βραβείο Πρόληψης POMPIDOU 2018 του Συμβουλίου της Ευρώπης και αποτελεί έργο ζωής για τη Λαρισαία πολιτικό, η οποία σήμερα καταλαμβάνει το τίτλο της επίτιμης προέδρου του.