Η φράση «φτιάχνω βαλίτσα» σας είναι πολύ γνωστή; Αν είστε τύπος που κάνει συνεχώς ταξίδια για προσωπικό ή επαγγελματικό όφελος, τότε κάποιες αγορές σε είδη ταξιδιού σας είναι απαραίτητες! Οι βαλίτσες ταξιδιού, χωρίζονται σε πολλά είδη με πιο δημοφιλή να είναι οι μεγάλες βαλίτσες trolley, τα σακβουαγιάζ, οι επαγγελματικές τσάντες τύπου backpack που μπορείτε να τις φορέσετε ακόμα και με κοστούμι και φυσικά οι μικρού μεγέθους βαλίτσες ή οι επονομαζόμενες βαλίτσες καμπίνας.

Τι θα σας βολέψει ανάλογα με την φύση του ταξιδιού

Μεγάλη βαλίτσα με ροδάκια

Η μεγάλη βαλίτσα είναι απαραίτητη όταν τα προσωπικά σας αντικείμενα είναι πολλά ή όταν θέλετε να τη μοιραστείτε με κάποιον άλλον. Η βαλίτσα που θα βρείτε εδώ έχει δύο εξωτερικές τσέπες είναι επεκτεινόμενη και είναι υψηλής αντοχής και αισθητικής. Κατάλληλη για τα αεροπορικά ταξίδια ή τις εκδρομές με το πλοίο - αυτοκίνητο!

Το σακβουαγιάζ Diplomat είναι από τα πιο κλασικές και υψηλής ποιότητας επιλογές σας. Η χωρητικότητα στα 43lt και οι εργονομικές θήκες θα προσφέρουν την άνεση που χρειάζεστε ώστε να μετακινηθείτε με κάθε μέσο μεταφοράς. Σε super τιμή!

Το σακίδιο πλάτης Gabol Dark που μπορείτε να βρείτε εύκολα και γρήγορα, είναι από τα πιο καλαίσθητα και ποιοτικά backpacks που μπορείτε να βρείτε με δύο κεντρικές θήκες για τα gadgetσας και όλα τα προσωπικά σας επαγγελματικά είδη. Ιδανική σαν επαγγελματική τσάντα για κάθε μέρα και για τις μετακινήσεις σας εκτός γραφείου.

Περισσότερες βαλίτσες και τσάντες στο bagscorner.gr, σε πολύ καλές τιμές!