Υπευθυνότητα από όλους για την τήρηση των μέτρων προστασίας ζητάει εκ νέου σήμερα ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, με αφορμή τον εντοπισμό δύο κρουσμάτων του κορωνοϊού στην πόλη της Ελασσόνας και συγκριμένα σε δύο σχολικές μονάδες.

Μετά από ενημέρωση που είχε ο δήμαρχος από τους διευθυντές των δύο σχολικών μονάδων, για δύο μεμονωμένα κρούσματα με covid-19, το πρώτο στο Γενικό Λύκειο Ελασσόνας και το δεύτερο στο Γυμνάσιο Ελασσόνας, ο δήμος Ελασσόνας είναι σε συνεχή επαγρύπνηση τηρώντας όλες τις οδηγίες από τους αρμόδιους του ΕΟΔΥ.

Δίνει βαρύτητα στην σχολαστική καθαριότητα και απολύμανση των χώρων στις σχολικές μονάδες και εφιστά την προσοχή σε όλους τους μαθητές που παρουσιάζουν ύποπτα συμπτώματα να μην συμμετέχουν σε δραστηριότητες που έχουν επαφή με πολλά άτομα και να επισκεφτούν άμεσα τον γιατρό τους  ή το κέντρο υγείας Ελασσόνας, ώστε να σταματήσει η διασπορά του ιού.

Για προληπτικούς λόγους και μετά από συνεννόηση με τον ΟΚΠΑΠ, θα παραμείνουν κλειστά μέχρι την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020, τόσο το Κλειστό Γυμναστήριο Ελασσόνας, όσο και όλοι οι κλειστοί αθλητικοί χώροι.