Την περασμένη Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, συναντήθηκαν στο Δημαρχείο Ελασσόνας με τον Δήμαρχο, Νίκο Ευαγγέλου και αντιδημάρχους του Δήμου Ελασσόνας, στο πλαίσιο των επαφών του κόμματος με τοπικούς φορείς για την καλύτερη προετοιμασία του Αναπτυξιακού Συνεδρίου Θεσσαλίας που θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα το διήμερο 10 και 11 Οκτωβρίου.
Εκ μέρους της Ν. Ε. του ΣΥΡΙΖΑ παραβρέθηκαν ο συντονιστής γραμματέας, Πέτρος Παπαγεωργίου, ο αναπληρωτής συντονιστής, Βασίλης Ζωγράφος και τα μέλη του κόμματος, Μάνθος Σαρρής, Γιάννης Καριπίδης, Θόδωρος Τζιόλας, Χρήστος Παπαδημητρίου, Στέλιος Σαίτης και Κώστας Δεληγιάννης.
Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωσαν τη δημοτική αρχή Ελασσόνας για το αντικείμενο του επικείμενου συνεδρίου, εστιάζοντας στο γεγονός ότι όλοι οι παραγωγικοί φορείς της Θεσσαλίας θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και τις προτάσεις που έχουν εκπονήσει για τη λύση τους, ενώπιον πολυπληθούς αντιπροσωπείας μελών του κυβερνητικού συμβουλίου και του ίδιου του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.
Παράλληλα, τόνισαν το γεγονός ότι θα συγκροτηθούν υπουργικές επιτροπές που στην συνέχεια θα εξετάσουν διεξοδικά την πορεία υλοποίησης των εξαγγελιών που θα γίνουν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.
Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Ελασσόνας, Νίκος Ευαγγέλου, παραθέτοντας τα μείζονα προβλήματα της περιοχής, εστίασε στην ανάγκη άρσης της οδικής απομόνωσης της επαρχίας, την κατασκευή των οδικών δικτύων Κοζάνης – Ε65 και τη σύνδεση με Δεσκάτη- Γρεβενά (Εγνατία Οδός), την αξιοποίηση του Ολύμπου, τη δημιουργία Γαλακτοκομικής Σχολής και την κατασκευή του φράγματος Αγιονερίου.