"Ο σεβασμός στη μακρόχρονη ιστορία και η ανιδιοτελής υποστήριξη... είναι ζωντανά στοιχεία της κοινωνίας της Ελασσόνας που με ομοψυχία κρατούν ζωντανή την παράδοση και την τοπική αγορά της περιοχής" τόνισε ο Γιώργος Κατσιαντώνης που βρέθηκε στην ιστορική Εμποροπανήγυρη Ελασσόνας από τις πρώτες ώρες λειτουργίας της.

Αφουγκραζόμενος τα προβλήματα και τις ανάγκες του τόπου του... αφού βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με τον κόσμο της περιοχής, ο βουλευτής Λάρισας θέλησε να καταγράψει τον... παλμό του Ελασσονίτικου πανηγυριού στο ξεκίνημα του... και να συνομιλήσει με επαγγελματίες και καταναλωτές.

Πέρασε από τα περισσότερα περίπτερα που έστησαν έμποροι από την Ελασσόνα, την  ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας αλλά και από περιοχές της Βόρειας Ελλάδας όπου εξέφρασε την αναγκαιότητα "να καταλάβουμε ότι πρέπει να είναι συνείδηση και συμφέρον όλων μας να αλληλουποστηριχθούμε ... με κοινό στόχο την ακμή της οικονομίας ακόμη και σε αυτές τις δύσκολες εποχές".

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης συνεχάρη το Δήμο Ελασσόνας για την άψογη διοργάνωση της Εμποροπανήγυρης που έχει αναδειχτεί σε δυναμικό θεσμό, αλλά και τους συλλόγους oργανώσεων και τοπικών παραγωγών για την προβολή των δράσεων και των προϊόντων με αποφασιστικότητα και σκληρή δουλειά.

Ευχαρίστησε όμως και τους καταναλωτές που κρατούν ζωντανό το ιστορικό πανηγύρι της Ελασσόνας με τη στήριξη τους, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους... συνέπεια της σκληρής χρόνιας οικονομικής κρίσης.