Σε ανακοίνωση της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Ελασσόνας αναφέρονται τα εξής:

"Σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η παράταξη μας «Αλλάζουμε», καταψήφισε την πρόταση που έφερε η Δημοτική Αρχή και αφορούσε στην έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης για την συντήρηση και ανακατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων στο Δήμο Ελασσόνας.

Η παράταξη μας εγκαίρως είχε επισημάνει σε όλους τους τόνους ότι το έργο θα πρέπει να γίνει, όχι όμως σε βάρος ενός άλλου έργου και κυρίως όχι σε βάρος του Κολυμβητηρίου που είχαμε προγραμματίσει και εξασφαλίσει ένα σημαντικό ποσό από το πρόγραμμα Φιλόδημος.

Όσα χρόνια βρισκότανε η δική μας παράταξη στο τιμόνι του Δήμου λειτουργήσαμε με προγραμματισμό και ευθύνη απέναντι στους πολίτες, όχι με μικροψυχία και ανάγκη να καταστρέψουμε ότι είχαν δημιουργήσει οι παλαιότερες Δημοτικές Αρχές.

Πλέον τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.

Ξηλώνουμε και απεντάσσουμε οποιοδήποτε έργο έκανε η προηγούμενη δημοτική αρχή για να εξαφανίσουμε το αποτύπωμα της στο Δήμο.

Δυστυχώς ή ευτυχώς η δημοτική αρχή Γάτσα-Καρανίκα δεν μπορεί να εξαφανίσει το έργο μας.

Θα είναι μπροστά της κάθε μέρα που ένα έργο υλοποιείται, αφού είναι έργο που εμείς προγραμματίσαμε, χρηματοδοτήσαμε τη μελέτη του και όπως πάντα συμβαίνει έρχεται η ώρα της υλοποίησης, ως φυσική συνέχεια λειτουργίας ενός Δήμου.

Η ανακατασκευή και η συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων πρέπει να γίνει με εξασφάλιση κονδυλίων από την παρούσα δημοτική αρχή και όχι από την απένταξη του Κολυμβητηρίου, ενός έργου που έχει ανάγκη η επαρχία και οι δημότες της.

Αυτό άλλωστε φάνηκε και από την τοποθέτηση του εκπροσώπου της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Στἐλιου Δημότσιου ο οποίος ως άνθρωπος του αθλητισμού αναφέρθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στην αναγκαιότητα κατασκευής κολυμβητηρίου και μάλιστα κλειστού.

Τα υπόλοιπα θα τα αφήσουμε στην κρίση των δημοτών."