Συχνές είναι το τελευταίο διάστημα οι επισκέψεις του δημοφιλή τραγουδιστή Σάκη Ρουβά στον Δήμο Ελασσόνας, καθώς η σύζυγός του Κάτια Ζυγούλη κατάγεται από το Μεσοχώρι.
Ο ίδιος μάλιστα εξετάζει επιχειρηματικά ανοίγματα στην περιοχή όπως σημειώνει σε ανάρτησή του στη σελίδα του στο facebook ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου που είχε εθιμοτυπική συνάντηση μαζί του.

Όπως σημειώνει:
«Είχα την χαρά να δεχθώ τον Σάκη Ρουβά στο γραφείο μου στο Δημαρχείο και να συνομιλήσω μαζί του για θέματα που άπτονται μελλοντικών επιχειρηματικών του σχεδίων, αλλά και για το πώς ο ίδιος αντιμετωπίζει την ελληνική γραφειοκρατία, ακόμα και αν ανήκει στην κατηγορία των "διάσημων" Ελλήνων, εκεί όπου υποτίθεται πως όλα γίνονται πιο εύκολα.
Επίσης συμφωνήσαμε πως η "εξωστρέφεια" είναι ένα από τα βασικά "εργαλεία" του σύγχρονου τρόπου διοίκησης, και ο δημοφιλής καλλιτέχνης είχε πολλά να πει στο κομμάτι αυτό.
Ακριβώς αυτό το μέτωπο εξωστρέφειας είναι που διευρύνουμε κάθε μέρα που περνάει, με γνώμονα έναν ακόμα πιο ισχυρό Δήμο, για τους κατοίκους της Ελασσόνας και ολόκληρης της επαρχίας.»