Την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 13:30 συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1.    Έγκριση τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
2.    Σύσταση της Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
3.    Σύσταση της Επιτροπής Διεξαγωγής Δημοπρασιών. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
4.    Έγκριση εκμίσθωσης του δημοτικού ξενώνα Καρυάς. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
5.    Αποδοχή και κατανομή συμπληρωματικής χρηματοδότησης για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών των σχολείων (κατά προτεραιότητα δαπάνες θέρμανσης). Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
6.    Αποδοχή και απόδοση της τακτικής επιχορήγησης μηνός Ιανουαρίου στον ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
7.    Αποδοχή και κατανομή συμπληρωματικής χρηματοδότησης ΚΑΠ στον ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
8.    Έγκριση αναμόρφωσης του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2019. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
9.    Έγκριση τροποποίησης του τεχνικού προγράμματος. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Γκέκας.
10.    Σύσταση επιτροπών για την προσωρινή και οριστική παραλαβή έργων και κλήρωση των Δ.Σ. που θα συμμετέχουν σε αυτές. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Γκέκας.
11.    Έγκριση πρωτοκόλλων προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργων. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Γκέκας.
12.    Έγκριση 2ου ΑΠΕ του έργου «Αντικατάσταση στέγης Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Γκέκας.
13.    Έγκριση 2ου ΑΠΕ του έργου «Αντικατάσταση στέγης Κλειστού Γυμναστηρίου Γυμνασίου Καλλιθέας». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Γκέκας.
14.    Έγκριση της υπ’ αριθμό 1/2019 μελέτης του έργου «Ανάπλαση πλατείας Τ.Κ. Ευαγγελισμού». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Γκέκας.
15.    Έγκριση του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης έτους 2019 του ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής ο Δ.Σ και Πρόεδρος του ΟΚΠΑΠ κ. Φώτιος Καραγκόγκος.
16.    Σύσταση των επιτροπών «Επισκευής και συντήρησης οχημάτων» και «Προμήθειας υλικών επισκευής οχημάτων»». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Αστέριος Στούπας.
17.    Έγκριση διενέργειας διαγωνισμού για την «Προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση των παιδικών χαρών». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Γκέκας.
18.    Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΣΦΑΓΕΙΑ ΟΛΥΜΠΟΥ Α.Ε. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Διονύσιος Μπαλούκας.
19.    Εξέταση αιτήματος του Κυνηγητικού Συλλόγου Ελασσόνας. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Ευαγγέλου.
20.    Γνωμοδότηση επί της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων επενδυτικών δραστηριοτήτων της εταιρίας ΤΕΔΡΑ. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Διονύσιος Μπαλούκας.
21.    Έγκριση εξειδίκευσης της  πίστωσης για την κάλυψη των δαπανών των εκδηλώσεων «Καυκάκεια». Εισηγήτρια η Αντιδήμαρχος κ. Αλεξάνδρα Τσιαντέ.
22.    Έγκριση διοργάνωσης εκδηλώσεων την περίοδο της Αποκριάς. Εισηγήτρια η Αντιδήμαρχος κ. Αλεξάνδρα Τσιαντέ.