Τέσσερις ανοιχτούς διαγωνισμούς που θα ολοκληρωθούν στις αρχές της νέας χρονιάς προκηρύσσει ο Δήμος Ελασσόνας το Δεκέμβριο για την επιλογή των αναδόχων, με κριτήριο τη μεγαλύτερη έκπτωση ανά ομάδα εργασιών και έλεγχο της ομαλότητας των επιμέρους ποσοστών.

Σε δήλωσή του ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών κ. Ι. Δραγατσίκης αναφέρει: «Παρά τη δύσκολη συγκυρία και την υποστελέχωση των υπηρεσιών μας καταφέραμε μέσα σε ένα μήνα να προκηρύξουμε τέσσερα έργα συνολικού προϋπολογισμού 612.750 ευρώ, ενώ μέσα στον Ιανουάριο αναμένεται να προκηρυχθούν τα επόμενα.

Η τεχνική υπηρεσία του δήμου προσφέρει τα μέγιστα στη μελέτη, την προετοιμασία και την υλοποίηση των έργων.

Οι διαγωνισμοί που είναι σε εξέλιξη αφορούν έργα που χρηματοδοτούνται από το LEADER, τον Φιλόδημο και τη ΣΑΤΑ. Πρόκειται για τον δεύτερο παιδικό σταθμό Ελασσόνας, που θα δημιουργηθεί στον χώρο του ΚΕΠ, τις ράμπες και τα WC ΑμεΑ σε όλα τα σχολεία του δήμου, τις νέες θέσεις ταφής σε Αραδοσίβια, Μικρό Ελευθεροχώρι, Μεγάλο Ελευθεροχώρι, Καρυά, Συκαμινέα, Λυκούδι, και τη συντήρηση των παραδοσιακών φωτιστικών σε διάφορες κοινότητες του δήμου».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν ελεύθερη, άμεση, πλήρη και δωρεάν πρόσβαση στα έγγραφα των διαγωνισμών από την ιστοσελίδα www.dimoselassonas.gr στην Ενότητα «Ενημέρωση», Υποενότητα «Προκηρύξεις-Διακηρύξεις».