Την Τετάρτη 1 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η εθελοντική αιμοδοσία στο Δήμο Ελασσόνας για τη στήριξη των συνανθρώπων μας στην Ανατολική Αττική.
Όπως αναφέρει στη σελίδα του στο facebook o δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου "Δήμαρχε, μακάρι να μην δουν ποτέ τα μάτια σου, αυτό που βλέπουμε εμείς εδώ..." Αυτά τα συγκλονιστικά λόγια μου μετέφεραν συνάδερφοι Δήμαρχοι και συνεργάτες στον τομέα Πολιτικής Προστασίας στην ΚΕΔΕ, οι οποίοι βρέθηκαν στα καμμένα της Αττικής.
Κάνω έκκληση σε όλους τους συμπολίτες μου να συμμετάσχουν στην εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη στο Δημαρχείο της πόλης. Σε συνεννόηση με το τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείο Λάρισας, θα βρίσκεται στον χώρο του Δημαρχείο ειδικό συνεργείο για να εκτελέσει την αιμοδοσία.
Σε τούτες τις τραγικές στιγμές που βιώνει ολόκληρη η χώρα, οφείλουμε όλοι να σταθούμε όρθιοι και αλληλέγγυοι σε όσους έχουν ανάγκη. Σε συνεργασία με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της επαρχίας, τους φορείς και τα σωματεία θα προσπαθήσουμε να κινητοποιήσουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό πολιτών, προσφέροντας έτσι στους συνανθρώπους μας ελπίδα ζωής.