Το www.ifarmacy.gr είναι το online φαρμακείο το οποίο περιέχει τα πάντα! Είναι άμεσο, παρέχει ασφάλεια και παραδίδει τα προϊόντα της παραγγελίας γρήγορα μέσα σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Το online φαρμακείο προσφέρει στους επισκέπτες του ποιοτικά προϊόντα, εύκολα, με ασφάλεια και πάνω απ’ όλα οικονομικά.

 Το www.ifarmacy.gr περιέχει μεγάλη ποικιλία από προϊόντα σε πληθώρα από επώνυμες μάρκες για να διαλέξει ο καταναλωτής ποιο προϊόν του αρέσει και εξυπηρετεί τις ανάγκες του. Τα προϊόντα αφορούν αντηλιακά για όλη την οικογένεια, τα οποία τώρα το καλοκαίρι προστατεύουν από τον ήλιο και τις βλαβερές του ακτίνες. Επίσης περιέχει προϊόντα για μετά τον ήλιο . που προσφέρουν ανακούφιση και επούλωση. Έκτος από αντηλιακά θα βρεις μεγάλη γκάμα από προϊόντα φαρμακευτικά, μη φαρμακευτικά, προϊόντα ομορφιάς και καλλωπισμού για την γυναίκα και τον άντρα, ιατρικές συσκευές, βιταμίνες, συμπληρώματα διατροφής, προϊόντα για τη μητέρα και το παιδί, προϊόντα αδυνατίσματος, βιταμίνες,  προϊόντα αρωματοθεραπείας, βοτανοθεραπείας, φυτοθεραπείας, ομοιοπαθητικής και άλλων εναλλακτικών μορφών θεραπείας, προϊόντα ειδικής διατροφής. Αμέτρητα είδη.

Αμέτρητες είναι και οι μάρκες των προϊόντων που προσφέρει το φαρμακείο online, πρόκειται για επώνυμες και δημοφιλείς εταιρίες των οποίων η ποιότητα είναι αδιαμφισβήτητη. Η ποιότητα για το www.ifarmacy.gr μετράει. Θέλει οι πελάτες του να έχουν τα καλύτερα προϊόντα στην καλύτερη ποιότητα. 

Εκτός όμως από την ποιότητα των προϊόντων, το στοιχείο το οποίο κάνει το www.ifarmacy.gr να διαφέρει και να ξεχωρίζει από άλλα φαρμακεία, είναι οι χαμηλές τιμές. Τόσο χαμηλές που ο καταναλωτής/ πελάτης δεν ξέρει τι να διαλέξει. Και καθημερινά στην ηλεκτρονική του σελίδα υπάρχουν συνεχείς προσφορές σε ακόμη πιο χαμηλές τιμές. Οι προσφορές του καταστήματος ανανεώνονται συνεχώς! 

Πολλές φορές τα φαρμακεία online είναι απρόσωπα, καθώς ο πελάτης κάνει την παραγγελία και τέλος. Όμως το www.ifarmacy.gr κάνει τη διαφορά και σε αυτόν τον τομέα. Διαθέτει προσωπικό εξειδικευμένο το οποίο αποτελείται από πιστοποιημένους φαρμακοποιούς με εμπειρία και γνώσεις, συμβούλους υγείας  και ομορφιάς οι οποίοι είναι στη διάθεση των πελατών και τους εξυπηρετούν άμεσα και γρήγορα για όποιο πρόβλημα ή ανησυχία έχουν ή απλά προσφέρουν συμβουλές σε αναποφάσιστους πελάτες.

Το www.ifarmacy.gr εκτός από τη γρήγορη αποστολή, προσφέρει δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των 39€. Εύκολα και γρήγορα.

Ευκολία όμως προσφέρει και στους τρόπους πληρωμής. Δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να πληρώσουν κάνοντας κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης, είτε να πληρώσουν με πιστωτική τους  κάρτα, είτε μέσω paypal αλλά και με αντικαταβολή όταν παραλάβει ο πελάτης  την παραγγελία  στον χώρο του.

Και επειδή το κατάστημα γνωρίζει ότι οι αγορές μέσω διαδικτύου προκαλούν φόβο και ανησυχία, προστατεύει τους πελάτες της, τους κωδικούς τους και όλα τα προσωπικά τους στοιχεία. Η ασφάλεια των καταναλωτών πάνω απ’ όλα!