Κάθε σπίτι έχει ανάγκη από πολλές εργασίες και επισκευές όταν οι ηλεκτρικές συσκευές είναι παλιές ή το προϊόν είναι ελαττωματικό. Όταν λοιπόν ξαφνικά κάτι χαλάει και εσείς βρίσκεστε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, πλέον έχετε τη λύση! Με ένα τηλέφωνο θα έρθει ο κατάλληλος τεχνικός στο σπίτι σας, προσφέροντάς σας λύση στο πρόβλημά σας.
Η εταιρεία iQservice όχι απλά θα σας στείλει τον ειδικό στον χώρο σας αλλά θα σας κατατοπίσει κιόλας, ώστε να γνωρίζετε ακριβώς τι έπαθε η συσκευή σας, συμβουλεύοντάς σας παράλληλα ώστε να μπορέσετε στο μέλλον να αποφύγετε και εσείς μία παρόμοια βλάβη.
Ποιες είναι οι συχνότερες βλάβες που συμβαίνουν συχνά σε ένα σπίτι;
Χάλασε η τηλεόραση
Για τις επισκευές τηλεοράσεων η εταιρεία έχει αναπτύξει ένα ειδικό εργατικό δυναμικό, το οποίο μπορεί να προσφέρει λύση στο πρόβλημα, είτε στο σπίτι, είτε παίρνοντας την τηλεόραση στο εργαστήριο.
Οι πιο συχνές βλάβες μιας τηλεόρασης είναι το κακό σήμα και οι γνωστές σε όλους ραβδώσεις στην οθόνη της, η συχνή απενεργοποίησή της ενώ βρίσκεται σε λειτουργία, η μη ανταπόκριση του κοντρόλ κ.α.
Καινούργιο κλιματιστικό και τοποθέτηση
Η τοποθέτηση κλιματιστικού είναι ένα πολύ απλό εγχείρημα, ωστόσο για να ολοκληρωθεί σωστά πρέπει να γίνει από έναν επαγγελματία για να μην προκληθεί κάποια βλάβη. Ως ψυκτικός, θα σας συμβουλεύσει και για την εύρυθμη χρήση του κλιματιστικού ανάλογα με τις επιδόσεις του. Εκτός από την τοποθέτηση, οι ψυκτικοί είναι στη διάθεσή σας και για την επισκευή του κλιματιστικού.
Πλυντήριο ρούχων και επισκευή
Για την επισκευή πλυντηρίου ρούχων, χρειάζεται επίσης ένας ηλεκτρολόγος, ο οποίος θα επισκευάσει επιτόπου το πλυντήριό σας ή θα αλλάξει το χαλασμένο ανταλλακτικό με ένα καινούργιο.
Κλείστε ραντεβού με τους ειδικούς στην σύγχρονη και δυναμική τεχνική εταιρεία IQ Services,, στις καλύτερες τιμές.