Τα λευκά είδη είναι ένα από τα προαπαιτούμενα για να χαρακτηριστεί ένα σπίτι ολοκληρωμένο και κατοικήσιμο. Ως λευκά είδη ορίζονται τα σεντόνια, οι κουβέρτες, η προίκα μωρού, τα τραπεζομάντηλα, τα ριχτάρια σαλονιού και πολλά άλλα υφάσματα που χρησιμεύουν στην προστασία και την αισθητική του χώρου.
Δείτε παρακάτω μερικά επιλεγμένα είδη όπως προίκα μωρού σε μεγάλες προσφορές από την μεγάλη ποικιλία της ΚΕΝΤΙΑ που χρησιμεύουν για όλο το σπίτι. Από εξαιρετικής ποιότητας υλικά και σε πολλά σχέδια που θα καλύψουν τις ανάγκες σας.

Ριχτάρια για το σαλόνι

Το γκρι ριχτάρι είναι μία από τις πιο σταθερές αποχρώσεις που ταιριάζουν σε κάθε διακόσμηση και προσφέρουν πολλά προνόμια στον καναπέ. Μπορείτε να το στρώσετε χυτό ακόμα και στο πάτωμα ή να το διπλώσετε και να το προσαρμόσετε ακριβώς στο κάθισμα του καναπέ σας. Βρείτε το ριχτάρι Best εύκολα και γρήγορα.

Αδιάβροχο τραπεζομάντηλο της κουζίνας

Στολίστε το τραπέζι σας με ένα αδιάβροχο τραπεζομάντηλο σε γαλάζιο χρώμα και διακοσμήσετε το με λουλούδια και κουζινικά. Δεν λεκιάζει και μπορείτε να το βρείτε σε 3 διαφορετικές διαστάσεις.

Προίκα μωρού από την σειρά Arturo

Toπαιχνιδιάρικο σχέδιο στην πάντα κούνιας Arturo θα συντροφεύει το μωρό σας όταν κοιμάται. Είναι κατασκευασμένη με τα καλύτερα υλικά, άκαμπτη, με ειδικό περίβλημα που μειώνει την περίπτωση τραυματισμού. Bρείτ με 1 κλικ την πάντα ΚΕΝΤΙΑ και περιηγηθείτε σε όλη την προίκα μωρού του brand.

Κουβερλί για το υπνοδωμάτιο

 

Δροσερό κουβερλί από 100% MICROFIBER σε χαρούμενα χρώματα που θα γίνει το επίκεντρο στον χώρο. Εξαιρετική έκπτωση για υπέρδιπλο κρεβάτι, -50%. Βρείτε το εδώ.
Μην χάσετε τις προσφορές στα Λευκά Είδη ΚΕΝΤΙΑ που ισχύουν για λίγες μέρες ακόμα. Ριχτάρια για καναπέ και πολυθρόνα, προίκα μωρού από υπέροχες σειρές. Όλα μέσα από μοναδικούς κωδικούς του ηλεκτρονικού καταστήματος, που θα βρείτε με ένα κλικ.