Θα επαναλειτουργήσει σύντομα ο ραδιοφωνικός σταθμός ΟΚ Radio στη Λάρισα, μετά το "λουκέτο" που έβαλε στις αρχές του 2016.

Μάλιστα, ο νέος ιδιοκτήτης του σταθμού θα είναι η ΠΑΕ ΑΕΛ, η οποία ανακοίνωσε πριν από λίγο την συμφωνία-έκπληξη για την εξαγορά του 90% των μετοχών του σταθμού.

Όσο για το όνομα και το ύφος της νέας συχνότητας στα ερτζιανά της πόλης, αυτά θα αποφασιστούν το αμέσως επόμενο διάστημα ενώ οι προτάσεις των φιλάθλων θα ληφθούν υπ' όψιν.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ για το "deal":

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι οι μέτοχοί της ήρθαν σήμερα σε οριστική συμφωνία με τον κ. Απόστολο Νταχμίρη, αποκλειστικό ιδιοκτήτη του ραδιοφωνικού σταθμού OK RADIO, για την αγορά από αυτόν του 90% του συγκεκριμένου ραδιοφώνου.  Ο κ. Απόστολος Νταχμίρης, εκτός του ποσοστού συνιδιοκτησίας 10% το οποίο διατηρεί στον σταθμό, αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής του σταθμού και συγχρόνως διατηρεί, ανεξαρτήτως του ποσοστού συμμετοχής στην ιδιοκτησία του σταθμού και αυτόνομη συμμετοχή στο τμήμα marketing και διαφήμισης του νέου ραδιοφώνου. Η ΠΑΕ ΑΕΛ από αύριο το πρωί θα θέσει σε δημόσια συζήτηση το θέμα της ονομασίας του νέου σταθμού αλλά και το θέμα του ύφους, της αισθητικής και της θεματολογίας των προγραμμάτων.

Ο χώρος που θα εγκατασταθεί το ραδιόφωνο της ΠΑΕ ΑΕΛ θα καθοριστεί τόσο από την τελική συμφωνία με την Γήπεδο ΑΕ, για το εάν στο AEL FC ARENA θα δημιουργηθεί το μουσείο, τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ και άλλες χρήσεις, αλλά και από την συζήτηση η οποία θα ανοίξει στο διαδίκτυο με τους οπαδούς της.