Αν θέλετε να διαλέξετε μία ποιοτική εταιρεία για τις μετακινήσεις των προϊόντων σας, δεν έχετε παρά να επιλέξετε την καλύτερη, την Greek Air Cargo, με την οποία μπορείτε να συνεργάζεστε σε σταθερή βάση, με προτεραιότητα πάντα τις ανάγκες σας.

Επιλέξτε μία εταιρεία που ξέρει τι σημαίνει ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Θα πρέπει τα στελέχη της εταιρείας να έχουν πολύχρονη πείρα στις cargoμεταφορές και να ξεχωρίζουν για τον σωστό προγραμματισμό και στις διεθνείς μεταφορές, οι οποίες πραγματοποιούνται με διάφορους τρόπους.

Η Greek Air Cargo μπορεί να διαχειριστεί κάθε είδους φορτίο κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Έχει επάξια κερδίσει την φήμη του ειδικού στις μεταφορές από τον πρώτο καιρό της λειτουργίας του. Σημαντικό είναι ότι η επαγγελματική εξυπηρέτηση είναι εξατομικευμένη και έτσι ο κάθε επαγγελματίας έχει τη δυνατότητα να βρίσκει στα μέτρα του την υπηρεσία που ψάχνει.

Σωστός χρόνος μεταφοράς

Για να μπορέσετε να προσδιορίσετε τους χρόνους μεταφοράς σας είναι απαραίτητη η συμβολή των ειδικών. Η εταιρεία θα σας δώσει ένα αυστηρό χρονοδιάγραμμα, το οποίο πρέπει να τηρηθεί ό,τι και να γίνει με απώτερο σκοπό να μην ξεφύγετε κι εσείς από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Πιστοποιήσεις

Μία πιστοποιημένη εταιρεία, είναι πιο αξιόπιστη, για τον απλούστατο λόγο ότι είναι 100% ασφαλής για τα φορτία της και σε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει. Οι διεθνείς πιστοποιήσεις ΙΑΤΑ, είναι συνώνυμο των καλύτερων διαπραγματεύσεων με τους πελάτες και των ευνοϊκότερων όρων για κάθε έναν από τους πελάτες.

Τεχνογνωσία και ειδικός χειρισμός

Οι εξειδικευμένες γνώσεις δεν μπορούν παρά να ωφελήσουν τους πελάτες και δη τα φορτία, όσο πολύπλοκα και να είναι.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα για τις εξειδικευμένες και τις απλές μεταφορές cargo καθώς και διεθνείς μεταφοράς από την Greek Air Cargo.